Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phil

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra testet öltöttem. A városi ravatalozóban találtam magam. Mindenütt hófehér liliomok, a levegőt megtöltötte édes illatuk. Állati sokan voltak, és mindenki úgy bömbölt, mint a három éves, akinek elvették a nyalókáját. Pfff, micsoda egy lúzer banda. Pedig nagyon is jó…..
Mi a francot művel ez? – csodálkoztam el, mivel betekert az egyik vékony fehér lepedőbe, majd a karjaiba vett, és elindult velem kifelé a teraszra. Az anyag jóval nagyobb volt, mint én, így hosszan húztuk magunk után a padlón. Lassan lépkedett, már nem siettünk sehová. Üsse…..
Anime Comment Black Lagoon 2009.12.10 15:00:00
Na ez volt az a sorozat, ami először lőtte ki alólam a széket igazán, egy igen hosszú, általatok is érezhető szünet után, ezzel újra belevetve a munkába, és abba az érdekes állapotba, amikor újra érdekelni kezd, hogy mitől is olyan vonzók számunkra az animék.Gondolom nem…..
Egy különleges fiú, aki látja, érzi, és  megérti a szellemeket, amióta csak tudja az eszét. Ő Ichigo, a 15 éves, középiskolás fiú... Most komolyan, be kell ezt mutatni bárkinek is? - Remélem nem. Ezúttal sem szeretnék ismertetőt, urambocsá sztoriskiccet írni, inkább…..