Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokuszpk

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csepeli fideszes városvezetés médiafőnöke, Ábel Attila alpolgármester (képünkön) csepeli HÉV-ügyben saját blogján badarságokat írt, és ráadásként a cikkében elkotyogta, hogy  a HÉV helyett. "a jövőben alacsony padlós gyorsvillamosok járnának. A villamosok átszállás…..
hokuszpk 2016.09.12 21:48:43
@zenitoo: lehet nem gyorsabb, -- bar anno amikor meg volt atjaras a kettes es a rackevei hev vonalai kozott, volt alkalmam osszehasonlitani a kettot, es egyertelmuen a hev jott ki jobban -- viszont egy hatkocsis hev szerelvenyre tippem szerint joval tobb utas fer el, mint egy 50 meteres kombinora ; csucsforgalomban amikor amugyis vigyazban allunk a vonalon szerintem ez sem elhanyagolhato.

azt viszont en sem tudom elkepzelni, hogy viszik fel a hatos vonalara a csepeli hevet, hacsaknem ugy, hogy elkanyarodik a vagohid fele, ott belep a 2/24 -es vonalara, a Haller - Mester utca keresztezodesenel elfordul a korul fele, es vagy ott a vege, vagy raforful a korutra.
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
Megjelent a népszerű jelszótörő program, a John the Ripper legújabb, 1.7.9-es, valamint közösségileg kiegészített 1.7.9-jumb-6-os változata. A kiadás számos jelentős újdonságot tartalmaz, ezek közül talán a legfontosabb a GPU támogatás (CUDA, OpenCL), melynek segítségével a…..
Mielőtt igazán belekezdenénk a nyertesek sorolásába, szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki szerint kicsit megkéstem az eredményhirdetéssel. Igen, volt egy olyan kósza ígéret, mely szerint karácsonyig oda is érnek majd a cd-k meg pólók, de az van, hogy a) hazudtam, b)…..
hokuszpk 2011.12.28 14:48:31
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Kalóz Kalózvita az ATV-n 2009.12.28 12:30:52
December elején Havas Henrik Hőmérő című műsorában az ingyenes letöltésekről volt szó, négy vendég előadásában. Az LMP kalózpárti szekcióját Maróy Ákos képviselte szikáran és hatékonyan, Varga G. Gábor a Népszabadságtól mint technológiával foglalkozó szakember…..
flipper Flipperek és tehenek 2009.11.16 17:27:00
Tehenek 1987-től jelentek meg a Williams és Bally márkájú flipperek külsején és 1991-től a belsejében is, utóbbiakat nehezebb észrevenni. Állítólag a tehenes dolgot Brian Eddy software-mérnök erőltette, és a The Machine Bride of Pinbot Williams flipper volt az első ahol…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
hokuszpk 2009.05.27 23:14:59
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Szóval hívom moziba. Mozi jó. Film jó. Időpont majdnem jó, de szerinte jó lesz, de ha véletlenül nem lenne jó, akkor ír sms-t. A kép innen Hello, Most olvastam "http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/05/21/a_hetedik_nap_utan_a_szamat_toroltem" és rájöttem, hogy még én még…..
És akkor hogy helyre álljon az egyensúly, egy lányszopat-fiúszív, főnyeremény reggeli-készítő, ám hazudós lánnyal, egy őskommentelő tollából.A kép innenSzia Szakítós!A történet úgy kezdődött, hogy két teljesen reménytelen udvarlás után(Tündérmanócska és Csácsika,…..
hokuszpk 2009.02.12 20:48:13
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..
hokuszpk 2009.02.06 10:24:01
@BKV figyelő:
"Ha a Microsoft gyártana saját gépeket, arra optimalizálná a rendszerét (van ilyen tervük), akkor soha, semmi baj nem lenne a rendszerrel, de amíg mindenre felrakható lehetnek teljesítmény problémák, ezért kell a több kiadás"

aha. az xboxon sincs red death mi ?
hokuszpk 2009.02.06 10:26:29
@BKV figyelő:
'Egy Win. install, programok telepítésével optimalizálással 1 óra, maximum 1 és fél.
"

na ezt az egy maximum maxfelm oras muveletet szeretnem vagatlan verzioban megnezni.
Minden kedves olvasónktól elnézést kérünk, az archiváló majom elszúrta a munkáját, valószínűleg másik archiváló majomra cseréljük. De cserébe itt egy szerelmi sokszög.Innen Kedves Olvasók! Az én történetem egy szép esős májusi napon vette kezdetét.Jópár barátnőm…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
hokuszpk 2008.12.20 12:53:55
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..