Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bringás Mesék

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éljen, éljen! Itt a hétvége! Mehetünk megint kerékpározni! – lelkendezett Csatang. – Tópartra vágyom… - tette hozzá ábrándozva. Csatangot és Piszkét a legutóbbi balatoni bringás vakációjukon annyira magával ragadta a tópart hangulata, hogy úgy döntöttek, ismét egy tavat fedeznek fel maguknak. De…..
Ha lenne egy szigetetek, lenne rajta hajszárító? És helikopter leszállópálya? Hogy nézne ki a szigetetek? Lenne rajta kerékpártároló? Vagy trabmulin? Töltsétek le és színezzétek ki Csatang és Piszke tatai tavak körüli kalandjait! LETÖLTÉS   Egy sütőre is szükségünk lesz, hogy finom…..
Hurrá, nyaralunk! – rikkantotta el magát boldogan Csatang, miután megváltották a vonatjegyüket Balatonalmádiig a Déli Pályaudvar jegypénztárában. Természetesen ott volt vele a legeslegjobb barátja, Piszke, illetve a kerékpárjaik, Röppencs és Ervin, akikkel együtt vágtak neki a feledhetetlennek…..
Láttátok már az aranyhídat csillogni a Balaton vízén? Milyen színű a vitorlás és a hullámok? Letölthető színező kicsiknek és nagyoknak Csatang és Piszke balatoni vakációjáról. LETÖLTÉS És akkor a vonat ablakából meglátták a Balatont. Hatalmas volt, nagyon kék, és napsugarak kergetőztek…..
Csatang és Piszke a mesés szentendrei kerékpáros kaland végén úgy döntöttek, hogy beszereznek maguknak egy-egy saját bejáratú kerékpárt. Nem is teketóriáztak sokat, a következő hétvégén ellátogattak egy bicikliboltba, hogy megtalálják azt a járgányt, aki hű társuk lehet a következő kerékpáros…..
Nyári estéken az egyik legjobb dolog kifeküdni egy nagy mező közepére egy pokrocon és a csillagokat vizsgálni. Milyen csillagképeket ismertek? Van kedvenc csillagotok? Tudtátok, hogy a Nap is egy csillag? Itt az ideje, hogy most ti is megrajzoljátok saját csillagképeiteket! Töltsétek le Csatang és…..
Vannak különös lények, akik közöttünk élnek. Itt, az emberek között. Első látásra teljesen olyanok, mint az emberek. Sőt, második látásra is, hogy a harmadikról már ne is beszéljünk. De akkor hogyan lehet őket megkülönböztetni az emberektől? Leginkább sehogy. Az ilyesmit az ember megérzi. Vagy nem.…..
A halak kékek vagy zöldek legyenek? Én láttam egyszer egy rózsaszínűt is! Letölthető színező kicsiknek és nagyoknak Csatang és Piszke mesés szentendrei kerékpáros kalandjáról. LETÖLTÉS   -Tudod, Piszke, éppen azon gondolkodtam, hogy vajon miért hívják az emberek a macskakövet macskakőnek? –…..