Regisztráció Blogot indítok
Adatok
billw

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
     2020 november 8.    Az alábbiakat az egykori keményvonalas antiszemita, ma "zsidó " Veszprémy Mandiner Bubu írta le. " Lehet, hogy a jóslatok helyesek, de attól még nem a média hirdet ítéletet és végeredményt az elnökválasztáson."   "Nyilván érdemes rögzíteni néhány tényt: az Egyesült…..
      "Az összes pozitív esetszámhoz képest a kórházban ápoltaknak az aránya növekszik - mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. "     De vajon miért? M lehet ennek az oka? Képzeljük el, kedves tiszti főorvosasszony, hogy maximálisan hatszáz embert…..
billw 2020.10.01 22:45:00
       "A Pénzcentrum ugyanakkor kiszúrta, hogy a miniszterelnök ezen kijelentésével épp egybecseng a washington-i egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési intézetének (IHME) a friss felmérése, amiben az Egyesült Államok és Európa országainak az adatai alapján vizsgálták meg az új…..
       Neumann János/John von Neumann 1929-ben, huszonhat éves korában írta meg Zur allgemeinen Theorie des Maßes című cikkét.  Számomra ez von Neumann legizgalmasabb munkája. Ebben definiálta az amenábilis csoportokat.       1924-ben jelent meg Stefan Banach és Alfred Tarski híres cikke, amelyben…..
       Fricz Tamás:  Az elsősorban baloldali és liberális körök által szervezett tüntetéseken azt skandálják, hogy a kormány a járvány elleni intézkedéseivel az emberek alapvető jogait korlátozza, többek között éppen a gyülekezési jogot és a többit. Jelszavaik között szerepel, hogy „Elloptátok a…..
        Viktor Gyozovics Orban miniszterelnök úr családi rádiója, ami  sajnos még mindig a Ľudovít Košút nevű liberálzsidó felforgató nevét viseli, ószláv nyelven készített interjút Vidnyánszky protopópával. Azért ószlávul, mert ennek még oroszul sincs értelme, csak a   Zakarpatszka Oblaszty …..
        "Egyszer egy fickó El Pasoban meztelenre vetkőzött, és beleugrott egy kaktusz bozótba. Én is ezt kérdeztem tőle: Miért? És?  Azt felelte: "Pillanatnyilag jó ötletnek látszott". (Steve McQueen a Hét mesterlövészben)      Ez a poszt egy ugrás a kakusz bozótba, pillanatnyilag jó ötletnek…..
        Borvendég Zsuzsanna gyepütestvér és turulcsibe ma a Magyar Nemzetben Barabási-Albert Lászlóra hivatkozva a skálafüggetlen hálózatok elméletének alkalmazását  javasolta a zsidó-szabadkőműves összeesküvések felgöngyölítésére.        "Barabási Albert László magyar fizikus volt az, aki…..
billw 2020.06.29 21:52:40
@jotunder: " állítást végül két kiváló magyar matematikus bizonyította be rigorózusan" - kik voltak?
billw 2020.06.30 14:56:50
@jotunder: bocs, csak kíváncsi voltam a cikkre :(
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..