Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdubistvan

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gladbach-játékos vezethette rá a labdát Martin Hintereggerre, a hazaiak középhátvédjére, Hofmann-nak mégsem sikerült gólra váltania a ziccert. Avagy a Frankfurt osztrák légiósa mentett óriásit?        ..
Sajnos jelenleg sehogy. A Google csak fő domain-es weboldal regisztrációját engedi az Adsense felületére (azaz xy.blog.hu nem lehet, csak xy.hu). Erre megoldást jelenthet, hogy veszel egy fő domaint (valami.com, vagy valami.hu), és átirányítod a blogod url-jére..
      Manu Lonjon, francia újságíró a Twitter-csatornáján arról írt, a klub első számú kiszemeltje a posztra a laziós Szergej Milinkovics-Szavics, ám 25–30 millió eurós alternatívaként Szoboszlai is felkeltette a párizsiak figyelmét. A poszt szerint a PSG már fel is vette a kapcsolatot a Salzburg…..
      A spanyol bajnoki címvédőnél eddig Neymar, a PSG brazil válogatott sztárjátékosa volt az első számú opció, akinek megszerzése azonban egyre kevésbé valószínű, így kerülhetett képbe a csapattárs Cavani. A spanyol sportlap szerint a 33 éves uruguayi támadó nem hosszabbítja meg e hónap utolsó…..