Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalmár Zsuzsanna

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdéses, hogy a kiberbűnözők folyamatosan - és sajnos igen hatékonyan - fejlesztik a különféle támadási technikákat, így a sikeres támadások száma évről évre növekszik. Mivel ezek a támadások igen gyors ütemben fejlődnek és egyre szofisztikáltabbá válnak, immár nagyon nehéz ellenük statikus…..
Az elmúlt években lassan, szinte észrevétlenül vált a gépi tanulás az életünk szerves részévé. Ott van a közlekedésben, a profi képszerkesztő szoftverekben, a biztonsági megoldásokban, vagy épp a közösségi médiában. Mert hát mi a közös tényező a Facebook hírcsatornában, az Amazon termékajánlóiban…..
Az elmúlt időszakban döbbenetes mértékben megnövekedett a kibertámadások száma és sokszínűsége. A kiberbűnözők egyre kreatívabbak, így a CISO-k, üzleti döntéshozók, cégvezetők számára egyre nyilvánvalóbb, hogy ideje átalakítani a kiberbiztonsági stratégiákat. Ráadásul a szervezetek egyre többször…..
A vállalatok számára a kiberbiztonság és az egyéb kockázatok kezelése szempontjából a legjelentősebb kihívásokat a megfelelő személyzet rendelkezésre állása, a megfelelési követelmények kielégítése, valamint a következetes adatszolgáltatás kötelezettsége jelenti. Az RSA által fejlesztett Archer…..
Dacára annak, hogy egy IDM rendszer bevezetésének nagyjából megvannak a mindenki által ismert lépései, a folyamat sok buktatót rejthet magában, ha nem megfelelően mérjük fel egy cég érettségének szintjét. A folyamatok felmérése és a pontos cél meghatározása sokat segíthet abban, hogy a stratégiai…..
Lássuk be, a levelezés on-prem menedzselése sokszor igencsak fájdalmas és elavult, így aki teheti, ignorálja az útválasztási problémákat, a lemezkvóták számolgatását, a visszapattanásokat vagy a felhasználói problémákat. Ezek után nem csoda, hogy a Microsoft 365 (lánykori nevén Office 365) oly…..
Egy hálózat biztonságának fejlesztése ma létfontosságú szempont a vállalatoknál. Fontos a hálózat állapotának folyamatos ellenőrzése, a meglévő eszközök megfelelőségének vizsgálata, és az esetleges fejlesztések elvégzése. A zökkenőmentes működést azonban biztosítani kell az állapotfelmérés alatt is,…..