Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezső C I András indekszíájé

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar sajtóban uralkodó állapotokról, ugyanakkor nyílt háborúba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen az Orbán-kormány. Úgy tűnik, a Fidesz úgy szeretne nekifeszülni a 2022-es parlamenti választások kampányának, hogy nem maradjon a színen egyetlen…..
Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is előszeretettel hangoztatta a járvány hónapjai alatt, hogy semmi sem lesz úgy, ahogy az a koronavírus előtt volt. Hogy pontosan mire gondoltak, nem tudjuk, de az valószínű, hogy saját érdekeik előtérbe tolását remélték…..
A Népszava tegnapi számában olvasható egy továbbgondolásra ösztönző mondat. Danó Anna a koronavírus-járványban dolgozó egészségügyi szakemberek 500 ezer forintos megjutalmazásáról tűnődött. Azt firtatta, miért maradtak ki belőle a gyógyszerészek és a szociális munkások. Megjegyezte, hogy „A…..
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
Dezső C I András indekszíájé 2020.05.31 11:25:45
@Sir Galahad:
Irónia, pedig ahol az Írónők meg az Írókézek élnek :DDD

Nagyszerű, most hogy az USA összeomlik, egyre kevesebb ilyen írás fog születni- nem jut pénz a CIA- csicskasajtó propagandistáira.
Dezső C I András indekszíájé 2020.05.31 17:45:46
@morph on deer:
Milyen szintre, hülyegyerek? Anya kiskedvence Hanuka Geri; 1 csavart nem tud meghúzni a biciklijén; már ahhoz is szervízbe megy, mindenkin átgázolva, maszk nélkül járvány idején.

Előtte 1 hónappal meg 6 millió maszkot (nem lesz baj ebből a számból) követelt Butapestnek?
Tavaly meg még a műanyagok betiltásáért őrjöngött, a kamu- zöl NYOmentum- együttment- pármesebeszéd CIA fedőszervekkel :DDD

Ilyen konzekvens nagyságok mellett a Zorbánnak nyert ügye van; már csak Lopcsány részeges, galuskás megnyilatkozásai kellenek és garantál megint a 2/3.
Egy régi kommunikációs bonmot szerint az a párt, amelyik öt szóban nem képes üzenni a választóknak, az jobb, ha el sem indul a választáson. A gyakorlatias politikus gyermeknek nézi a választóit, mert így tudja a legtöbb embert megszólítani. Nem kellenek a bonyolult összefüggések, számok, adatok,…..
Dezső C I András indekszíájé 2020.05.31 17:41:59
@yourmomtits:

Olyan, mint a baloldali pártok- ha még egy megalakul; többen lesznek már, mint a szavazóik.

A Yakovvik- ot is beleértve.
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Dezső C I András indekszíájé 2020.05.17 09:03:28
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Milyen fertőzés?

A kamu- PCR eredményekre gondolsz :DDD

Covid-1984
Dezső C I András indekszíájé 2020.05.17 09:54:36
@lüke:

A fél világon nincsen ilyen műtét, se társadalombiztosítás, se egészségügy.

Szedd már össze a tényeidet a CIA- factbookról, rendesen.

Másrészt az se qrva mindegy, milyen szívbillentyű-műtét. Aztán, ha katéteresen nem megy, akkor is fel kell nyitni a beteget, vagy ha mellette koszorúeret is kell cserélni (elég gyakori kombó).

CIA- zsindekszes maradjon az amerikai hálivudi mesefilmek nézésénél, SICKSSS nevű 70 éves drogossal.