Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vida_Ferenc

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek megvan a maga baja a koronavírus-parával. Vagyunk, akiknek az a gondunk, hogy még reggel 9 előtt a kasszánál legyünk, miután reggel realizáltuk, hogy elfogyott a kedvenc müzlink  és vannak olyanok, akik azon töprengenek, mégis hogyan tudnának kifarolni egy már aláírt 16,2 milliárd…..
Most, hogy a fél világ Michael Jordan életét, mellesleg pedig a Chicago Bulls 1997/98-as szezonját feldolgozó sorozatot nézi – magamat is beleértve –, bizonyára sokakban megfogalmazódik a kérdés: oké, hogy Jordan baromi jól tudott kosarazni, de mégis hogyan lett ő a világ leggazdagabb…..
Hogy mi történik azokban a hetekben, hónapokban, amikor az egész világ attól retteg, hogy mindennek vége? Eladási rekordot dönt a Ferrari. Tényleg! Múlt héten volt egy komolyabb, 7 százalékos ugrás a Ferrari részvényárfolyamában, közvetlenül azután, hogy közzétették első negyedéves eredményeiket.…..
Alig több mint egy évvel ezelőtt hatalmas partit szerveztek Manhattan West Side negyedében. A cehhet a Neiman Marcus állta, az apropót pedig első manhattani üzletük megnyitója szolgáltatta, már amennyiben üzletnek lehet nevezni egy 25 milliárd dolláros felhőkarcoló alsó öt emeletén elterülő 17 500…..
A magánrepülőgépek nem a Föld legjobb barátai. Nem, ez messze nem érzékelteti a helyzetet: ha van egy tárgy, amit ha nem is betiltani, de legalábbis piszkosul megadóztatni kellene, akkor az pont a magánrepülőgép. Lehet szidni a fapados légitársaságokat, amiért annyi járatot üzemeltetnek, de azokon…..
Burzsuj A Burzsuj visszatér 2020.05.04 15:06:14
Tíz év. Tíz év! Ennyi – pontosabban pár hónappal még ennél is több – idő telt el azóta, hogy a legelső poszt megjelent és hivatalosan is elindult a régóta tervezgetett Burzsuj. Hárman alapítottuk, de egyszerre mindig csak ketten voltunk benne aktívan és kijelenthetem: mindannyian sokat köszönhetünk…..
Burzsuj Hogy vannak a gazdagok? 2020.05.04 15:06:10
Ugyanúgy, ahogy eddig is voltak? Elszegényedtek? Vagy még több pénzük lett? Esetleg titokban kilőtte őket Elon Musk egy Teslában és már úton vannak a Mars felé? Mi történt a gazdagokkal az elmúlt években? Mégis mivel mással lehetne újrakezdeni a Burzsujt, mint azzal, hogy megnézzük, hogyan is van…..