Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zita253

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
zita253 2020.05.03 22:59:17
@zita253: Lábam mellett kisurranós szökési kísérletei Fülöp érkezése előtt is voltak, de azt gondoltam, hogy unatkozás lehet az oka, mivel akkoriban más beosztásban dolgoztam, kevesebbet voltam itthon. Azt vártam, hogy ha többet leszek itthon és többet játszunk, akkor jobb lesz, vagy így, hogy van társasága jobb lesz, de nem lett. Ahogy elkezdett tavaszodni inkább erősödött a mehetnékje. Amikor kimegyünk, az első dolga, hogy hanyatt vágja magát és dorombol, utána indul felfedezni.
zita253 2020.05.04 10:39:16
@Macska_fogó: Cicatévézés nincs, nagyon ritkán van bekapcsolva a tv (kábel tv egyáltalán nincs), laptopról filmet szoktam nézni, azt tényleg szokta, szokták szeretni
zita253 2020.05.04 14:54:00
@Macska_fogó: Valamiért a hozzászólás többi részét nem küldte el.
Hagyjam figyelmen kívül akkor, hogyha nyávog az ablakban/ajtóban? Elkezdtem beszerezni kompromisszumos megoldásként egy cicakifutóhoz macskahálót, stb, akkor ez is inkább felejtős?
Az előtérben van cicaház kaparóval, a cicaházban szokott aludni, a szobában pedig a szék alatt, a kanapé tetején vagy az ágyon.