Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Kardoss Fruzsina (EX ANTE)

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: https://mta.hu/aebudapest-news/the-interreg-danube-region-programme-is-presented-and-promoted-at-the-hubs-upcoming-workshop-113486 Az Academia Europaea Budapesti Tudásközpont „Interreg Danube Region Programme - Examples and Best Practices from Projects Monitoring Microplastics in the Danube…..
Forrás: https://www.interreg-danube.eu/ Hat-hét évvel ezelőtt egy telefonnal kezdődött minden… Hankó Gergely, a KSZGYSZ ügyvezetője, akkori PET Kupa Admiralitás tag keresett meg minket azzal, hogy szervezzünk kerekasztal-megbeszélést az egyesületnek, ahova számos vízgazdálkodási, környezetvédő és…..
Forrás: PET Kupa 2016-ban kezdődött egy szolnoki moziban, ahol Hankó Gergőéknek (Ügyvezető, KSZGYSZ - A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók weboldala) és először sikerült egy asztalhoz ültetniük több tiszai vízügy, nemzeti park igazgatóság, helyi önkormányzatok és sok-sok más érdekképviselet…..
Elsőre talán meglepően hangzik, hogy van olyan környezettudatossági megmérettetés, amiben egy Namíb sivatagi busman biztosan sokkal kedvezőbb pontszámot érne el, mint egy párizsi ökológus. Ha mindketten kitöltenének egy ökolábnyom-számlálót a neten, egészen biztos, hogy a busman versenyző…..
URBAN21 Save our rivers! 2020.10.21 09:04:18
Évente kb. 10 millió tonna hulladék kerül élővizeinkbe. Ennek 80%-át folyók szállítják a tengerekbe, óceánokba. Számos tanulmány, kezdeményezés és projekt célja ennek a helyzetnek a megoldása, amiért mind felelősséggel tartozunk. A Tid(y)Up Interreg projekt keretében szervezett konferencia célja a…..
A fővárosi létünkkel szervesen összeforrt a reggeli dugó, a várakozás, délután hazafelé araszolás, fél útsávot elfoglaló, rakodó teherautók kerülgetése, kis furgonok a járdán, ami mellett babakocsival már nem férünk el… Fotó: Max Böhme Egyszerű városlakóként nehéz elképzelni, hogy a háttérben…..