Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dualmotkany

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net A nap weboldala 2010.08.09 12:00:00
Csak nyomogassátok a Next, vagy a random gombot :)..
dualmotkany 2010.08.09 23:02:30
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
dualmotkany 2010.08.09 00:11:01
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
Van egy jó meg egy rossz hírem. Mindkettő az, hogy csúszik az s3 indulása. Ez így egy nappal az indulás bejelentése után persze elég hülyén hangzik, de a hülyén hangzásnál fontosabb, hogy jó legyen az eredmény. Február óta eléggé belassult a játék fejlesztése, aminek anyagi…..
UPDATE: MÉGSEM MOST INDUL AZ S3. Elnézést a kavarásért, természetesen nem szándékos. Pénteken este 6-kor elindul az s3, az első nemzetközi Zandagort-szerver. Meglátjuk, mit hoz majd a kulturális keveredés. A párhuzamosan futó két szerver egyik előnye, hogy gyakrabban lehet egy…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 836 az elmúlt 7 napban…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 617 az elmúlt 7 napban…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 456 az elmúlt 7 napban…..
Hiányolták páran a heti összefoglalót, bár az előző fordulóban többen is kritizálták, hogy kissé egysíkúak (ami igaz volt). Egyelőre jöjjön némi sablon statisztika, aztán később remélhetőleg lesz majd kapacitás mindig valami egyedit is írni. th {text-align: left;…..
Most már nagyjából tisztázódott és elkészült a multiszűrő rendszer. Ennek írom most le az elemeit. A legfontosabb: multi az, aki egy IP-ről játszik mással akár munkatársak, akár házastársak, akár valódi multiról van szó nem lehet hitelesen igazolni, hogy indokolt az egy…..
Most jelent meg egy egész részletes leírás a Gamer365.hu-n a játékról. Talán még a régi motorosok számára is van benne új információ, érdemes elolvasni...
dualmotkany 2010.04.21 19:32:40
Most pénteken, vagyis április 16-án indul az s2 szerver. Este 6-tól lehet regisztrálni. Nem minden tervezett változás fog megvalósulni (egészségügyi okokból), ami eddig biztos: bolygóosztályok kiigazítása: A +15%, B -20%, D +10% a fakitermelés inputja 5-szörösére nő a…..
Ökoszféra ahogy épül be a bolygó, egyre csökken a szabad terület, ez pedig negatívan hat az ökoszférára (vagyis nem lesznek irreálisan nagy gigabolygók) fakitermelés: csökken a hatékonysága (több erdőt kell irtani azonos mennyiségű output-ért), hogy ne legyen "végtelen"…..
És íme, a harmadik Zandagort-videó, ami egyben az s2 félhivatalos beharangozója is: A trailer elkövetője Freelancer19 a The Galaxy Fighters-ből. Neki ezúton is nagy-nagy köszönet! A fórumon már felmerült a kérdés: hogy néz ki vajon Zandagort? Itt látható pár másodpercre, amint…..
dualmotkany 2010.03.10 09:43:24
@cu2: tényleg érdekes... talán az MGM megtűri a fanvideókat, hisz az SG sorozat már nem is megy.. a zene nem tudom mi volt, de úgytűnik, a kiadónak nincs nagy lobbiereje a YTnál, vagy csak nem érdekli :)
Előzmények Az Imperium Romanum, mint szövetség kezdetektől fogva létezett, a béta 1-en még GZMDT (Galaxist Zandagorttól Megmető Diktátorok Társulata) néven. Ezt a nevet, mint ki lehet találni, 5 perc alatt alkottam akkor, amikor cucu leprogramozta a szövetségeket. Így is csak…..
4078. február 7-én, a Végítélet napján, IsenMother, az utolsó emberi bolygó is annihilálódott. Bár a Tejútrendszer, az emberiség bölcsője, ahol először emelte fel fejét a sárból, fennmaradt, minden otthonosságát elvesztette. Csillagok, gázóriások, kisbolygók, üstökösök,…..
dualmotkany 2010.02.24 17:10:20
dualmotkany 2010.02.25 19:16:36
@cu2: A térképen csak a bogyeszok vannak jelölve, se a csillagok, se gázfelhők, se halmazok, se a központi feketelyuk (se más feketelyukak), csak a lakható bogyeszok. De ha jól sejtem, ez egy teljes spirálgalaxis, csak nem látjuk. Mert ha nem így lenne, és az anyagcsoportosulások ott lennének, ahol a bogyeszok vannak, talán nem is alakulna ki spirálgalaxis.
Most nem néztem utána pontosan, de annak körszimmetrikusnak kell lennie, bizonyos forgási sebesség, arányos anyageloszlás, mondjuk ne legyen minden egyhelyen, stb...
Szóval akkor teljes a galaxis, vagy csonka?
A fenti rajz a flották állapotgráfját ábrázolja, a körök az állapotok, a vonalak az átmenetek, a kék feliratok pedig a parancsok. Hogy világos legyen, mi is ez, jöjjön a magyarázat. Egy flotta alap esetben vagy állomásozik egy bolygó felett (ALLOMAS), vagy lebeg az űrben (ALL).…..
Mivel egy nagyobb Flash-animációról van szó, inkább nem ágyazom be ide a blogra, hanem csak linkelem, ahol megtekinthető: http://zandagort.hu/s1/ A play gombbal indul el, és a csúszkával lehet részletesen is végignézni az érdekesebb részeket...
Bár egy konkrét ügy apropóján írom ezt a posztot, ennél általánosabb dolgokról lesz szó. A játék moderálásának legfőbb alapelve a Prime Directive, vagyis hogy sosem avatkozom be. Sem akkor, amikor a barátaimat gyilkolják le, sem akkor, amikor számomra ismeretlen játékosokat.…..
A legmodernebb technológia felhasználásával sikerült az EBSZ tudósainak némi információhoz jutnia két idegen űrhajótípusról. Behemót A Behemót nevét a támadás előtt összehívott első EBSZ konferencián kapták fel. Nem csoda, hogy a név rajta ragadt ezen a hatalmas méretű…..