Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én elmentem a vásárba két pénzzel.Birkát vettem a vásárban két pénzzel.Birkám mondja: be be be.Kárikittyom édes tyúkom elfogyott a két pénzemValahogy így szól az ismert gyerekdal 2008-as változata, mivel valaki tényleg megcsinálta. Egy 17 éves gyerek 2 darab 54.000…..
Kettős Mérce OTPékség 2008.10.31 19:28:00
 Vége a válságnak?Szerintem csak a legnagyobb mindenhova elérő hulláma haladt tovább.Az OTP szerint igen, mert elkezdett játszani a mozgó hitelekkel, a játék lényege ide-oda mozgatja a keretet, ameddig az alany adóságba nem veri magát. Ebben most mi a jó a legnagyobb magyar…..
ljött az ideje, hogy önjelölt nyelvújítóként új szóval ajándékozzam meg a nemzetet. A választásom egy új igére esett: KÁMINGAUTOLTATNI. Tessék nyugodtan ízlelgetni, forgatni a szájban, mint egy könnyű rozét; sokszor fogjuk még hallani. Anélkül hogy fallikus szimbólumokat…..
médiadilettánsok országa Miért? 2008.07.26 10:55:00
Ezt az oldalt a kereskedelmi médiumok jeles orgániumainak több éves rendszeres olvasása után érzett teljes agyi zsibbadás és fájdalom íratja velem. A különböző pletykalapok megjelenésekor még érdeklődéssel forgattam a rövid, színes híreket tartalmazó lapokat, nézegettem a…..