Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomasz012345

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrég befejeződött Comic Con egyik legjobban várt eseménye a Lost készítőinek és szereplőinek panelje volt, amiről számos videó is készült (ezeket az ugrás után megmutatjuk persze), és ugyan túl sok dolgot nem árultak el a hatodik évadról, de bizonyos szereplők…..
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
Thomasz012345 2009.05.27 14:59:56
@Babapiskóta: Ha legközelebb megismersz egy pasit, akkor elötte kérdez rá, hogy ismeri-e a WoW-t :):):) Ha igen akkor el is lehet küldeni.
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
A csütörtök este nagy csatát hozott az idén erre a napra másodjára ellátogató Fox-reality és a Taylor Swift vendégszereplésével megtámogatott veterán CSI között, amit össznézettségben a múlt hetire 10%-ot rápakoló Idol csak alig nyert meg (21.2m vs 20.8m), bár 18-49-ben már…..
Az utóbbi napok kommentelő bíztatták/hergelték levélírásra az alábbi - a netes társkeresőkön fent tevékenykedőket védelmébe vevő - hölgyet/urat, aki kifejti, hogy nem kell lesajnálni azokat, akik így probálják megtalálni az igazit!Rettentően megalázónak érzem pár…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, ami némiképp reflektál a pénteken megjelent női szemszögből írtra. Itt sem lesznek dicsérő szavak a netes társkereséssel kapcsolatban, de a dicshimnuszok helyett legalább politkiailag korrekten megismerhetjük mindkét nem (nem biztos, hogy minden…..