Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizio Esküvő

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakmai, illetve személyes véleményünk is egyértelműen az, hogy minden esküvőre kell egy irányító ember, aki ismerteti a programot, terelgeti a násznépet, a háttérben koordinálja az eseményeket és megteremti a tökéletes hangulatot. Azonban azt, hogy ceremóniamestert vagy vőfélyt válasszunk az esküvő…..
Az esküvői szolgáltatók teljes felvonultatása után cikksorozatunk utolsó részében olyan dolgokat hoztunk Nektek, amelyekről talán nem is gondoltátok volna, hogy az esküvőszervező még ebben is tud segíteni, és mennyit számít, ha folyamatosan kérdezhettek egy szakembertől a szervezés során. Extra…..
Volt már szó a kifejezetten vizuális elemekről, köztük a sminkről, hajról, dekorációról, grafikáról, fotó és videóról, valamint a tökéletes helyszín és ceremóniamester kiválasztásáról is. Meg is kérdezhetnétek, hogy mi jöhet még? Ne aggódjatok, a harmadik részben is hozunk olyan dolgokat, melynél…..
Korábban már írtunk arról, hogy az esküvőszervező segíteni tud a megfelelő helyszín, ceremóniamester, valamint fotós és videós kiválasztásában. Ezúttal három új szolgáltatót hoztunk Nektek, amiben szintén a segítségetekre tud lenni. Sminkes és fodrász Sokszor előfordul, hogy a menyasszonyok saját…..
  Az idei nyár szinte biztosan nem az esküvőszervezésekről fog szólni - ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezzel, a mindenki életében kiemelkedően fontos eseménnyel foglalkozni. Már csak azért is, mert életetek nagy napja bizony átfogó szervezést igényel, az esetleges akadályokra pedig…..
Az esküvőn a tökéletes összkép kialakításához és a Menyasszony komfortérzetének megteremtéséhez nagymértékben hozzájárul a megfelelő esküvői smink megválasztása. Összegyűjtöttük Nektek kedves menyasszonyok, hogy milyen szempontokat ajánlatos figyelembe vennetek az esküvői sminketek…..
  Sokan azért nem dolgoznak esküvőszervezővel, mert nem is tudják pontosan, mennyi mindenben tudja megkönnyíteni a szervezés folyamatát. Vannak olyan párok, akik maceraként élik meg a sok keresgélést, a több körös telefonhívásokat és emaileket, potya találkozásokat, mielőtt megtalálják a tökéletes…..
Nincs könnyű helyzetben az, aki az elkövetkező hetekben, hónapokban tartaná esküvőjét. A koronavírus ugyanis alaposan felkavarta az állóvizet: a korábbi, jól tervezhető állapotot felváltotta egy zavaros, bizonytalan időszak, amelynek jelenleg senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. Ez most nem a…..
Vizio Esküvő 2020.04.15 20:37:49
@ubu1a: Kedves Érdeklődő! Olyan esetekben, amikor valakinek minél hamarabb kellene a házassági anyakönyvi kivonat, érdemes úgy alakítani, hogy két tanúval szűk családdal megtörténik a polgári házasságkötés, később pedig a lagzi napján egy külön szertartáson már ott lehet az egész násznép is. Ha a jegyespár nem szeretné tudatni a násznéppel, hogy nem a lagzi napján történő szertartás a 'hivatalos', ezt is minden további nélkül megteheti.
Vizio Esküvő 2020.04.17 09:32:07
@ubu1a: igazából a fentiek lehetősége eddig is fennállt. Szívesen ;)
Üdvözlettel,
A Vizio csapata
  Megtaláltátok a tökéletes esküvői helyszínt, fotóst, zenekart és szeretnétek elkészíteni a nagy napról hírt adó meghívókat is? Ha szeretnétek a vendégeitek számára igazán maradandó ajándékot adni, akkor felejtsétek el a legközelebbi gyorsnyomdát és gondolkozzatok egyediben. Ebben az írásunkban 5…..
  Kitűztétek az esküvő időpontját, keresitek az álomhelyszínt, igyekeztek kiválasztani a legmenőbb szolgáltatókat, de fogalmatok sincs, mi tesz igazán jóvá egy esküvői videóst? A „jó” ugyan szubjektív fogalom, de az igazán profi videósnak van néhány ismérve, ami alapján biztosan felismerhető.…..