Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barabás Eszter (MEGAKOM)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző blogbejegyzésünkben bécsi városi sétákra invitáltuk olvasóinkat, hogy bemutassuk, milyen nagyszabású városfejlesztési projektek valósulnak meg a világ egyik legélhetőbb városában. Elsőként azt mutattuk be, hogy milyen fejlesztések zajlanak a Nordbahnviertel városnegyedben. Most egy újabb…..
„Katasztrofális mértékűvé vált a légszennyezettség. Az aggasztó helyzet miatt több intézkedést is bevezettek: bezárták az iskolákat, leállították az építkezéseket, és arra kérték az embereket, hogy ne menjenek a szabadba, valamint tartózkodjanak a fizikai aktivitástól. A levegő minősége azonban nem…..
Előző blogbejegyzésünkben bemutattuk, hogy hányan vagyunk és az előrejelzések alapján hányan leszünk – hogy alakul a népességszám országunkban, Európában és a világon. Ebben a bejegyzésben további meglepő tényeket és érdekes tendenciákat mutatunk be – hogy alakul a népesség megoszlása az egyes…..
Hogy hányan vagyunk és még inkább, hogy hányan leszünk – hány ember él a településünkön, országunkban, Európában és a világon –, izgalmas kérdések, legtöbbünket magánemberként is foglalkoztatnak. Hogy milyen jövő vár gyerekeinkre és unokáinkra, nagymértékben függ attól, hogy hogyan és hányan…..