Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalman13

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
Alimento Csak ha félünk tőle...? 2020.03.22 14:48:49
Volt (bal)szerencsém megtekinteni Lenkei Gábor videóját, amit a COVID-19 koronavírus járvány okán készített...
kalman13 2020.03.24 00:27:13
Komolyan mondom az ember az amitől félni kell nem a vírusok. Az emberi butaság veszélyes. A sok tudatlan ember kapásból lenyel mindent mint a birka a legelőn. Már miért hazudna Dr Lenkei Gábor és miért mondana igazat a cikk írója. dr Lenkei Gábor már letett valamit az asztalra és sok emberen segített már. Na és a cikk írója? Hát a cikk írója nem egyéb mint egy fizetett párt katona aki abból él hogy az igazság ellen harcol és koholmányokat gyárt. Miért? Mert neki is meg kell élnie valamiből. Na persze ehhez gyomor kell és gonoszság.

Azért mert a média azt mondja hogy xy koronában halt meg az már igaz is?
Ha a média nem generálná mesterségesen a pánikot akkor nem lenne nézettsége. na és miből él a média? a nézettségből. Ha valakit nyilvánosan meg kell nyúzni élő adásban a nézettség miatt akkor azt is megtennék.

Na és a kormány? Mit tesz jelenleg? Semmit annyit mond maradj otthon na de közben a posta ugyan úgy visszaküldi 10 napon belül az át nem vett leveleket, csomagot stb. Milliárdokat költ színes csicsás csöppet sem környezet barát plakátokra, szórólapokra, prospektusokra az adófizetők pénzéből hogy szavazz rám. Viszont egy fillért sem költ arra hogy mindenki kapjon alapvető védőfelszerelést maszkot és kesztyűt.

Maradj otthon ha beteg vagy akkor is mert nincs orvosi ellátás nincs egészségügy Magyarországon. Milyen buta intézkedés ez? Maradj otthon sír a gyerek mert fáj a foga, gyomra bármilyen nem számít maradj otthon.

Az igazsághoz még az is hozzá tartozik hogy ez csak egy hatalmas üzlet hiszen miben van a pénz. Háború és egészség. Mivel háborút nem mertek kirobbantani megpiszkálták az egészséget. Na és ezen kívül még kíváncsiak voltak arra miként reagálnak le egy világméretű katasztrófát pánikhelyzetben az emberek.

A Bibia is megírta Lukács Evangéliuma: 21 ben is pl

Akkor monda nékik: Nemzet nemzet ellen támad, és ország ország ellen;
11
És minden felé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok; és rettegtetések és nagy jelek lesznek az égből.

vagy Máté Evangéliuma: 24

Mindegy erre nem térek ki mert nem ez a lényeg ha nem az hogy az ember embernek a farkasa. Misem bizonyítja ezt jobban mint a jelenlegi helyzet is. Ha valaki nem hord maszkot már kapdosol 10 másik ember ölné meg fele csak mert nem követi az ő birkaiságukat. Nem kőt bele senkibe nem szól senkihez egy rossz szót se csak nincs rajta maszk akkor már meg kell támadni. Kérdem én ki akkor a farkas és ki a bárány
kalman13 2020.03.24 23:55:24
@Meleg Sándor:
Rendben akkorLégyszíves dolgoz napi 10-12 órában a Stylben ehberert-be és vard a maszkokat havi 80-85 ezerért és érezd hogy közben embernek sem néznek. Aztán vard a képviselőknek az öltönyöket stb.

Érdekes hogy a nagy gyárak dolgozói nem maradhatnak odahaza
lázmérés kapnak maszkot és mehet a gyártósorrá ennyi. Ha meghal valaki nem áll le a gyár kiviszik és már veszik is fel helyére a másikat ennyi.

Na de a kis és közép vállalkozásokat rendesen tönkre teszik jelenleg.
az alkalmi munka vállalókról nem is beszélve.

Nem a virus veszélyes ha nem az ami mögötte áll az emberek, a gazdaság stb. Ennyi ember ami most meghall eddig is meghalt csak annyi most mindent a koronára fognak rá és kicsit drasztikusabban állítják be az egész helyzetet. Hidd le túl van reagálva a korona mert csak így kapják meg érte a pénzt a pánik generátorok. A videókat úgy vágja őssze az ember ahogy akarja olyan jeleneteket vág be amit akar. Senki sem fog utána járni

Kulcsszó Forráskutatás

Na mindegy hamarosan vége lesz úgyis mindennek majd még kb 5-6 hónap.
GLS tényfeltárás, avagy mégis forrón eszik a kását!!   Először is leszögezném, nem vagy újságíró riporter, hanem egy egyszerű ember, aki bekerült ebbe a „gépezetbe”. Hogy milyen fokon? Lényegtelen, de szerintem könnyen kitalálható, hogy a kézbesítő…..
A GLS futárja reggel felébred, majd úgy dönt, az Indexnél biztosan nem dolgoznak, úgyhogy nem hozza ki a kolléga csomagját. Alant a szomorú történet a hiába várt dobozról: Kezdhetném azzal, hogy a GLS futárszolgálatot eddig mint megbízható, ügyfélbarát céget ismertem, de…..