Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebesen1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
sebesen1 2006.12.21 00:32:26
Egy pár évvel ezelőtti saját szcientológusokkal kapcsolatos élményt osztanék meg Veletek. Elég rosszat tudtam már róluk ahhoz, hogy szinte provokálva érezzem magam, amikor a Vörösmarty téren szcientológus import zenekart láttam zenélni, a Gerbaud mögötti teremben pedig helyre kis szcientológus kiállítást. Gondoltam, ide be kell mennem, hátha valakivel összeakaszthatom az ideológiai bajuszt. Bent profin feálított kiállítási paravánokon mindenféle zagyvaságok, a legjobban egy piramis-szerű ábra tetszett, ahol valamilyen fajelméleti MLM rendszert mutattak be, hogy náluk hogyan alakul az elit kiválasztódása. Egy csinos fiatal lány Dianetika könyveket árult, vagy ajánlott, mindenesetre megkérdeztem tőle, hogy mit tud erről az egészről. Mondta, elég keveset, de vegyek könyvet. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy adóelkerülés miatt hívják ezt az egészet egyháznak, és számos országban betiltották. Nem is beszéltem hangosan, de uszkve 1-1,5 percen belül ott termett mellettem egy középkorú férfi, aki "segítségét" ajánlotta, hogy a tapasztalatlan lány helyett tájékoztasson. Én megismételtem a kérdésem, mire mézesmázos hangon elkezdett mesélni Ron Hubbardról, és közben alig észrevehetően terelt a kijárat felé. Mire észrevettem magam, már el is távolított a kiállításról, kint voltunk az utcán, ahol szelíden nekem támadt, hogy hazudtam, vagy vétkeztem-e már életemben, vagy valami hasonló, mindenesetre profi módon elvette a kedvemet attól, hogy ott egy kis egyszemélyes demonstrációt tartsak ellenük. Máig sem értem, hogy miért hagytam, hogy kikísérjen onnan és személyes kérdésekkel kezdjen támadni, nyilván tanulják ezt, hogy hogyan kell kezelni a problémás látogatókat. Így máig sem tudom, hogy a kedves fiatal lány fizetett hostess volt-e ott, vagy kezdő szcientológus, és le tudtam volna-e bármiről beszélni, ha hagyják...
sebesen1 2006.12.21 06:04:43
-j-(vagymi), ezt írod: "Jelenről beszélünk most, jó reggelt kívánok! Kicsit uncsi, hogy ha katkó egyházról van szó, azzal érvelnek, hogy inkvizíció meg keresztes háborúk." Igazad van. A jelenben kellene leírni, hogy a katolikus egyház a világ legnagyobb tömeggyilkos szervezete. Ráadásul nem is felnőtt férfiakat és nőket gyilkol a véleményükért, mint régebben, hanem gyermekeket, milliószámra, szörnyű kínok között. A katolikusok családtervezés, védekezés elleni gyilkos propagandájának köszönhetően ugyanis a fejlődő világban gyermekek milliói születnek a biztos korai halálra, gyógyítható, vagy elkerülhető betegségekre. És nem csak az AIDS-ről van szó, sokkal több gyermek hal meg maláriaában, mindenféle fertőzésekben, köszönhetően annak, hogy a katolikus egyház belehajszolta a szüleiket megszülésükbe. Afrikában az apácák azt terjesztik, hogy az óvszer azért sem jó dolog, mert a HIV-vírus sejtjei olyan kicsik, hogy átmennek a gumin (!). Magam tapasztaltam Közép-Amerikában, hogy az orvos meggyőzte egy falu háromgyermekes asszonyait, hogy helyeztessenek fel védekező eszközt, másnap a katolikus pap az ördög művének prédikálta ki a dolgot, mire az aszonyok maguk kiszedték az eszközt (!), hogy továbbra is 8-10 gyermeket szüljenek betegségre, halálra, iskolázatlanságra, munkanélküliségre. Egyszer érdemes lenne összeszámolni, évente hány gyermek hal szörnyű halált a katolikus országokban, köszönhetően a Vatikán gyilkos propagandájának. A szám biztos milliókra, de lehet, hogy tízmilliókra rúgna... A szcientológusok is gazemberek, de arról még nem hallottam, hogy ilyen arányú tömeghalálért lennének felelősek.
sebesen1 2006.12.22 04:45:48
Bocs, nem olvastam végig mind a 732 hozzászólást, de azt hiszem, egy aspektusból még nem nagyon kritizáltátok it a szci-ket, pedig fontos. A psczichológusok és a pszichiáterek elleni fanatikus kampányuknak nagyon ocsmány formát adnak: valamilyen Állampolgári Bizottság az Eberi Jogokért, agy hasonló nemű álcivil szervezet nevében nyomulnak. Ezzel a következőket érik el:
- a tájékozatlan átlagember azt hiszi, hogy tényleg egy független civil szervezetről van szó
- lejáratják az összes emberi jogi mozgalmat
- kiszolgáltatott, beteg embereket és hozzátartozóikat riasztják el a gyógyítástól
- (bocs, de) félművelt sajtómunkásoknak köszönhetően óriási nyilvánosságot kapnak pszichiátria-ellene kampányukhoz (én már olvastam a Metro újság második oldalán egykolumnás interjút velük)
Szerintem a működésüknek ezen aspektusa ellen kellene a leghatározottabban fellépni, mert itt okozzák a legtöbb társadalmi kárt a beteg emberek gyógyítástól való eltérítésével és az emberi jogok lejáratásával.

Más: A harmadik világ túlnépesedésének, az ottani tömeges gyermekhalálozásnak valóban összetett okai vannak. Ha csak tíz százalékáért felelős a katolikus egyház (szerintem sokkal többért, de nehéz mérni), akkor is milliószoros tömeggyilkosok. Évente. A sczientológusoktól és a többi szektától csak abban különböznek, hogy korábban kezdték az emberek butítását és lerablását, és finomabbak a módszereik. Egyébként emlékszik valaki tömeges szektás pedofil-botrányra az elmúlt évekből? És szektás elítélt háborús bűnös tömeggyilkosságra-uszítókra? És szektás nácibujtatókra? Nekem biztos elfogult az emlékezetem, hogy ezekről csak egy 2000 (na jó, 1700) éves gyilkos szekta jut erről eszembe, de segítsetek!