Regisztráció Blogot indítok
Adatok
screwdriver

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
2007 első értelmezhetetlen sajtóközleménye a tévécsatornától, amely műsoraival napról napra bebizonyítja, hogy a magyar szakácsok egyszerűen tényleg tehetségtelenebbek külföldi kollegáiknál. Ja és: sajtóközleményt cégjegyzékszámmal befejezni igazi újdonság. "Kedves…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..