Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W. C. Pucolo (törölt)

0 bejegyzést írt és 485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi betevő: A holnap érdeklődés hiányában elmarad. (ismeretlen) ..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.29 13:18:12
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.29 22:49:52
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Végetért a Sziget, befejeződött az olimpia, és lezárult a magyar blogvilág nagy megmérettetése: végetért a Goldenblog, amelyen a szakítósblog a mainsteam kategóriában versenyzett. Nem volt szakmai zsűri, ehelyett a közönség, az olvasók szavaztak arról, hogy melyik…..
Napi betevő: Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt. (ismeretlen) ..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.24 23:35:22
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.25 00:37:20
Mostanában személyes ismerősök között és a netes cikkekben, fórumokon egyaránt szembesülök az életuntság, örömtelenség, kiábrándultság hangjaival. Eddig is találkoztam velük persze, de mintha egyre fokozódna a helyzet. Mintha egyre erősödne a ’nincs minek…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.24 14:37:45
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.24 14:44:20
Felelősségtudat. Furcsa szó, sokak számára jól ismert, és sajnos megintcsak sokak számára ismeretlen. Vagy félreértelmezett. Talán egy tizenévesen nem is kérhetjük ezt számon, hisz oly keveset élt még, oly tapasztalatlan, és nincs mit féltenie - előtte az élet, az egész világ…..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.22 21:09:06
Szervusz.

1. 17 éves kis nyálgyereknek minek közép-felsőkategóriás BMW? Egyáltalán bármilyen kocsi? Egyáltalán jogosítvány? Ez az első kérdésem a társadalom felé. Megtehetném, de egy ideig - amíg tanulok - nem szerzek jogosítványt, mert nincs értelme, a benzint nem adják 50%-al olcsóbban és nincs bérlet. Ja, és mert könyvelő leszek vaqy mifene. Közgazdasági és környezetvédelmi megfontolások miatt is a tömegközlekedés irányába kellene tekintgetnünk...

2. Egyetemi tanárom egyszer felhozta a következő esetet: "Mit visz az eszes matematikus magával a repülőgépre? Bombát, és nem robbantja fel."
Így annak a valószínűsége, elég kicsi, hogy egyszerre két bomba van a gépen.
Továbbgondolva: felelőtlen emberek haltak meg. A sofőr is felelőtlen volt, de az utasai is, hogy egy 17 éves, (valószínűleg "menőző", lásd 120 kph seb.) GYEREK kocsijába beszálltak. A szigorú statisztikák miatt NEKIK kellett meghalni, semmint pl. egy békés családnak, fiatal párnak, terhes kismamának, megfontolt nyugdíjasnak stb. Még mindig inkább ők maradjanak életben.

3. A képeket nézve az áldozatok halálvágyó emósok voltak (depi, öngyiböngyi, bogyók, felvágomazeremfíling). Most valósággá vált a kívánságuk. (Nem vagyok gonosz, csak a végletekig igazságos. Kapják meg, amit szeretnének.)

4. A világ nem jó vagy rossz, hanem természeti törvényeken és tudományosságon alapul. Ha 120-szal mész, Te leszel a palacsinta, nem a 30-cal döcögő kispolákos nyugdíjas. Ha beülsz egy 17 éves taknyos mellé, te leszel a palacsinta, nem pedig az, aki Schumi mellet ül az anyósülésen.

5. Jó a blog alcíme, ezt már olvastam valahol ;)
Napi betevő: Vannak olyan zebrák, akik a rács mögé is beállnak, hogy fehér lónak lássák őket. (ismeretlen) ..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.21 20:40:01
Napi betevő: A földön nincs értelmes élet, én is csak beugrottam. (ismeretlen) ..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.20 23:47:57
Ma kaptuk meg a levelet, hogy szeretettel meghívnak minket a Goldenblog díjátadójára, ahol átadják a kategóriadíjakat és kihirdetik a főnyereményt. Az egészben csak az a kellemetlen, hogy a valamiért a mainstream (azaz szakmai zsűri nélkül, kizárólag közönségszavazásos…..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.19 23:30:01
|
Napi betevő: Van, aki olyan sötét, hogy amikor elrepül mellette egy varjú, azt hiszi, hogy vaku villant. (ismeretlen) ..
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.19 16:56:41
www.digikabel.hu/Internet.html
olcsónak tűnik, de az ÁSZF-et nem olvastam el
W. C. Pucolo (törölt) 2008.08.19 22:31:03
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..