Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diorella Queen

67 bejegyzést írt és 2138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegbaj.blog.hu Filmbuziskodás 2024.03.12 19:40:03
Mostanra elmondhatom magamról, hogy a nikotin, koffein, cukor és só függőségem mellé, már keményen fim függő is lettem. Vagy tíz különböző sorozat folytatását várjuk sm-l. Már nem adok arra, hogy tele legyen egy film számítógépes effektekkel , mert vannak baromira jól sikerült alkotások ezek nélkül…..
Diorella Queen 2024.04.19 19:46:42
@szociál: Az orr nélküli színész, így zombi szarnak megcsinálva jobb karakter, mint rendesen orral, amikor még normális ember volt. :D
És amikor a rendes kislány elkezdi neki nyomni a dumát, miért ne gyilkolja meg? :))) Na az is szakadós. :DDD
Diorella Queen 2024.04.23 20:34:09
@szociál: Minden téren ellentmondásos a film. A hős egy balfasz néger, a zene irritálóan szarul megy a storihoz, a szereplők anonim balfékek, az orr nélküli színész jobban néz ki zombiként, mint nem zombiként, a végére már nem is emlékszem, de teljesen ellentmondásos minden létező téren. Mondhatni annyira szar, hogy már attól marha jó. De legalább látványba oda tették magukat.
   Nem szoktam túl sok bugyuta műsort nézni, de most én is rákaptam erre a nagy házassági kísérletre, ahol a párokat pszichológusok állítják össze, ki tudja milyen szempontok alapján. És csak az anyakönyvvezető előtt látják egymást először.     Aztán amikor nem működik a kapcsolat, mert undorodnak…..
Diorella Queen 2024.04.19 19:40:35
@Lorrh: Amúgy Hilda egy vipera is ahogy elnézem. Szeret bele rúgni egy amúgy is padlón lévőbe. A csajok közül egyedül a Bogi viszonylag normális, amikor éppen nem menstruál.
Diorella Queen 2024.04.23 20:30:28
@Lorrh: Én már azt röhögöm, hogy mindegyik úgy csinál, mint ha minimum a milliomosok klubjába tartozna. Közben meg ez a Szulejmán szerinted mennyit keres ezzel a birkózás oktatással? Vagy ez ilyen jól fizető munka lenne? A két db ügyféllel ? Hildácskának vannak ám igényei ahogy elnézem.
Szerintem az egyedüli aki valóban jól él és keres, az a Petra, meg a DJ mérnök, bár utóbbit sem láttuk mérnökként dolgozni, DJ-ként meg mennyire lehet sikeres?
Na és ez a János bái? Mi a szart dolgoznak ezek? Szerintem az is anyagilag problémás, női megérzés sosem csal.
Nem fogom magam vissza, ami a szóhasználatot illeti ! Akinek az idegei gyengék, az most húzzon el a fészkes fenébe! Köszike! Befejeztem a munkavállalói státuszom a mai nappal. Teljesen mindegy mennyire képzett valaki, mennyire becsületes, szorgalmas vagy megbízható. A jelenleg piacon lévő és…..
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
Diorella Queen 2024.04.09 09:45:57
Diorella Queen 2024.04.10 12:08:15
@Lorrh: Mikor volt független a sajtó?
Geiger Az a borzasztó nagy hála 2023.12.06 00:56:51
Mindig segítettem másokon. Soha senki nem köszönte meg. Azt hiszem, ezzel össze is lehetne foglalni az életemet. De tényleg, már iskolás koromban is én vittem át a gyengébb osztálytársaimat a vizsgákon. Engem kérdeztek, tőlem másoltak le házifeladatokat, én magyaráztam el nekik érthetően a…..
Diorella Queen 2023.12.07 07:12:33
@tarsadalom: Most rohannom kell dolgozni, de majd megírom ( vagy egy posztban ) hogy miért érzek veled együtt, bár én nem a párválasztás miatt, hanem a munkahelyek és az ott dolgozók miatt. De nagy vonalakban ugyan ezt élem meg nap, mint nap. És már én is lassan pszichiáterre szorulok.
Diorella Queen 2024.03.12 18:35:43
@tarsadalom: Nem az a lényeg ebben az esetben hogy mennyire diplomás az ember, vagy sem, hanem hogy mennyire bunkó seggparasztok tudnak lenni annak ellenére, hogy te rendes vagy velük!És minél rendesebb vagy, annál rohadtabbak. Úgy hogy egyáltalán nem érdemes törni magát az embernek.
Diorella Queen 2024.03.15 14:16:33
@tarsadalom: Egyrészt halál szar az éghajlat, a szingli nők zöme AIDS-es, és ha veszekednek, akkor olyanok mint a cigányok. :)
Geiger Erika, Drága! 2024.03.09 15:01:02
Szeretem a nőket, nem is tudnám elképzelni az életemet nélkülük. Izgalmas, vonzó, érdekes minden, amit ők adnak az életünkhöz. A boldogság nélkületek elképzelhetetlen, kedves nők. Nagyon széles skálán mozognak azok a nők, akik az életemben mostanig hozzám kapcsolódtak. Voltak bölcsészlányok,…..
A munkatársammal két, teljesen különböző karakter vagyunk. A szó minden létező értelmében ellentétesek, még is van egy érdeklődési terület, ami egy kicsit összeköt minket. Ez pedig a plasztikai beavatkozások sora. Mivel nagyon ráérünk, ezért elég sok videót nézünk. Így volt szerencsém látni a…..
Diorella Queen 2024.01.30 20:49:15
@s: A nő ezek szerint a halotti balzsam alatt is bizakodik.

Egyébként tényleg. Nézd meg az egyiptomi múmiákat. Ne a fáraókat, azokat már sokszor láttuk, de a köznép pl hajfonatokat vásárolt jó sok pénzért, és azt rakták a halott nők fejére, amikor az elhunyt. Na szóval ők is abban bíztak, hogy feltámadnak és akkor legyenek már szépek. Mert a lélek, csak ép testbe költözik vissza az egyiptomi hit szerint.
Diorella Queen 2024.01.30 20:52:03
@F.M.J.: Nem pszichés zavarok miatt mennek a nők plasztikai sebészekhez, hanem a társadalmi elvárás miatt Sarka sem hagyná hogy az uracskáját elcsábítsa egy fiatalabb. Lilunak meg nyilván jól kell kinéznie a képernyőn.
Diorella Queen 2024.01.30 20:55:38
@F.M.J.: Nana!
Éppen most láttam egy Jennifer Lopezes videót, ahol natúr smink nélküli és aztán kisminkelve. Szóval ezek a sminkes dolgok azért durván képesek lefaragni egyesekből évtizedeket. Most nem a fekete szemceruzával szemöldököt rajzoló, és rikító rúzzsal szájkontúrozó nénikre gondolok. :))
A szöveg obszcén szavakat  tartalmaz, amiket már muszáj kiírnom magamból, mielőtt végképp megbolondulok a sok szartól !  Tehát a kényes gyomrú olvasók, most húzzanak a véreres, lófaszba és ne olvassák tovább ! Én szóltam ....! Tele van a hócipőm azzal, hogy ha valakinek megmondod az arcába a tutit…..
Diorella Queen 2024.01.10 05:23:08
@Lorrh: Itt folyamatosan az megy, ki mennyire "szakember" a szakmán belül és mást sem hallok mint hogy az iskoláimat egyfolytában lehúzzák. Mint ha nem is lenne. Aztán amikor visszakérdezek hogy ők hol tanulták ki a szakmát,kiderül hogy vagy segéd volt egy ötvös mellett valamikor régen, vagy motyog valami iskoláról az orra alatt,ami valószínűleg soha nem is létezett.
Én most már azon vagyok ezerrel, hogy mielőbb valami üzletet nyissak, vagy vállalkozzak valamit, mert ezt már tovább nem nagyon bírom. akivel jelenleg vagyok, na ennek is vannak olyan kirohanásai, hogy hűbazzeg! És ez állandó és folyamatos. Mosolyogni sem láttam még egyszer sem. Egy igazi magának való, rokker nagyi. De legalább időnként ,van benne némi kevés jóindulat. Szóval halál a köbön. Minél előbb gyorsított tempóban be akarom tanulni az egész zálogozást, és lehet h tényleg nyitok egy sajátot.
Diorella Queen 2024.01.10 05:27:00
@Lorrh: Itt nem beszélnek csúnyán, de minden mondata úgy kezdődik ,hogy a plafonon van . Olyan begőzölt módon kommunikál, mint aki folyton idegbeteg. Na ezzel találd meg a közös hangnemet, sosem fogod. Én is csak akkor szólok hozzá, ha nagyon muszáj, inkább mobilozok egész nap ha nincsenek ügyfelek. De a többiekhez sem nagyon van értelme szólni. Akik kicsit normálisabbak, azok meg mind össze vannak rakva olyanokkal,akiknek a természetét a saját árnyéka sem viseli el. Így kiegészítik egymást.
Diorella Queen 2024.01.14 09:49:03
@F.M.J.: Elsorvadok ezek közt, az már biztos. Nem is áll szándékomban sokáig itt maradni ezenél, úgy érzem. Nem csak a pénz miatt, de még egyetlen munkatársat sem láttam mosolyogni sem, én meg egy vidám ember vagyok. Na el lehet képzelni. De csak egy példa:
Egyik helyen a karácsonyfa miatt egy nagyobb cserepes növény odébb lett téve, egy sötét sarokba. A cserepét is rég kinőtte már. Karácsony már elmúlt, kérdem a kolléganőt, vissza tegyem a helyére a nagy növényt? Hát NE!
Ezek után azt már fel sem mertem hozni, hogy szívesen vinnék neki nagyobb cserepet egy kis virágfölddel, mert hogy ő ugyan nem cipeli.
Nem csak a macskákat utálja szerintem, hanem az egész világot. Ilyenekkel nem szeretnék sokáig már együtt dolgozni, mert teljesen levisznek engem is mentálisan.
Fiatalokkal jó együtt dolgozni. Soha többé nem megyek olyan helyre, ahol ez a korosztály van. Ezek mindent gyűlölnek már, az egész világot.
Folyamatosan azt hangoztatják, hogy nem állok készen arra, hogy becsüsnek át üljek . Amikor rákérdezek, hogy még is mik a " tünetei" annak hogy ha valaki készen áll, akkor nem tudnak rá mit válaszolni. Tehát ők sem tudják, csak kijelentenek baromságokat. Na részemről a cseresznye.
Idegbaj.blog.hu Tik-Tak,Tik-Tak... 2023.12.15 19:06:00
Milyen ocsmány mondat már az, hogy neked a B oldal ketyeg? Ugyan nem nekem mondták ,valahol olvastam, még is  úgy szíven ütött, mint ha egy vasgolyót vágtak volna a mellkasomba. Van tehát ezek szerint az A oldal. A közhiedelemben  valamire használható, szép és fiatal emberek csoportja? Ők az…..
Diorella Queen 2023.12.15 19:08:35
Diorella Queen 2023.12.23 06:16:25
@s: Most más gondjaim vannak. A szokásos munkahelyi . :D:D:D
Már érik bennem a legújabb poszt, a Miért ilyen görények a kollégák mindenütt, amikor én kedves vagyok mindenkivel és alkalmazkodom ezerrel ?
Visszagondoltam az életemre és azon gondolkodtam, hogy  mit adott nekünk ez a rezsim eddig? Illetve mit vett el, amiről tudunk és amiről azt hiszik, hogy nem tudunk? Aztán olyasmik is megfordultak a fejemben, hogy egy diktatúra, vajon lehetne hatékonyabb, mint a szabad piaci kapitalizmus, vagy  a…..
Diorella Queen 2023.12.06 19:16:01
@szociál: Megmondta a törpe papagáj ,hogy Magyarország jómunkás ország.

Nem JÓLÉTI ország! Nem célja a fogyasztásra épülő társadalom kiépítése vagy létrehozása.Az a célja hogy csicskanemzet legyünk és mindenki DÓGOZZON, szaréhúgyért!
Diorella Queen 2023.12.16 19:15:12
@szociál: Szerintem Orbán egyetlen szempontja ( ami a nagyhatalmakat illeti ) az, hogy kisebb a valószínűsége annak, hogy Brüsszelből kilőnek ránk egy interkontinentális rakétát, mint annak, hogy az oroszoktól lőnek ki ránk egy ugyan olyat. Azaz véleményem szerint mindent felül ír a biztonságpolitikai szempont. A mindenbe tényleg mindent belevesznek, legyen az gazdasági vagy bármilyen más dolog. Valószínűleg a biztonság ( azaz kimaradni mindenféle háborúból ) az egyik és legfontosabb szempontja Viktornak. És ez minden felülír.
Túl hamar, kb tíz évesen olvastam el a Kis Hableány történetét, ami aztán később  a férfiakhoz való hozzáállásomat egész életemre meghatározta. Végig zokogtam a történetét, annyira sajnáltam Kis Hableányt, amiért az mindent ( az életét és családját is )  beáldozva és őrült fájdalmakkal táncolva a…..
Diorella Queen 2023.12.06 17:20:14
@Lorrh: Leültek és éhen haltak a küszöbön. Nem csak Gázában, de a zsidók is inkább meghaltak Németországban,mint sem elmenekültek volna mindenüket hátra hagyva. Meghalt 6 millió ukrán, Ukrajnában ( éhen haltak ) egy olyan országban, ahol töménytelen mennyiségű gabona termett. Nem voltak két tűz közt. Nem értem miért nem álltak odébb, ahol élelem is van. Az állatvilág odébb áll, ha elfogy a legelő. Az ember nem. Ennyit a piramisról, bassza meg. Valami el van baszva az emberben alapból.
Diorella Queen 2023.12.06 17:23:41
@Lorrh: Aki a piramis alján él azt nyomasztja a megélhetési problémái, a pénz után szalad hogy ne haljon éhen. Ez annyira elárasztja a tudatát és gondolkodását, tele aggódással és félelemmel - erre jó példa ez a blog -

Azért változom én is.
Mostanában nem érdekelnek a materiális javak. Elengedtem mindent. Más dolgok sokkal fontosabbak már. Az sem izgat, hogy 220 ezer a nettóm .De én már kiégtem. Ha még szarabb lesz, akkor simán csak odébb fogok bútorozni egy országgal és ennyikeh.
Diorella Queen 2023.12.06 17:26:15
                       A pasi idén lett 50, és igen nehezen viseli. Már előtte is sokat panaszkodott arról, hogy őt az élet mennyire nem kínálta meg lehetőségekkel, és ez Levélírónk szerint csak fokozódni fog. Milyen eszközökkel lehet meggyőzni egy férfit arról, hogy maga helyett azért a…..
Magán-galaxisom A taps elmaradt... 2023.07.16 09:45:06
Diorella Queen 2023.11.26 20:25:58
@F.M.J.: Ez viszont egy közepes tehetségű polyáca. Eredeti szakmájából nem élt meg álmainak szintjén. Kapott egy életpályaszerződést egy nagy szerepre. Most vagyunk az utolsó felvonásba..

És mi van akkor, ha igaza van és Putyin tényleg be akarta kebelezni a lengyeleket és a finneket is? Abban azért igaza van, hogy ha így fejezik be, hogy nem kapják vissza az összes területet, akkor soha nem lesz vége a háborúnak és folyton kiújul.
Amúgy azért az általad felvázoltakon kívül, még igen sok más befejezés is lehet. Azért nem árt az EU-nak és a " pojácának " szurkolni, hát ha Putyinnak tényleg voltak ilyesmi tervei, hogy szétbassza az EU-t, netán hogy leváltja az USA-t a világ rendőrsége szerepből.
Diorella Queen 2023.11.29 18:39:53
@F.M.J.: De mit akar már Putyin Ukrajnával? Már elég rég nem tiszta orosz a népesség, teljesen felhígult, tudom hogy nem olyan rég kitalált ország, de előtte is senki földje volt inkább az egész, mint sem az oroszoké.
Nem értem a széjjelbaszását ennek az egész területnek, ha csak nem az EU és orosz cégek majdani munkalehetőségeit tekintetbe véve, tény hogy lesz melójuk,mire újjá építik azt a területet. Amiről jelenleg azt sem tudjuk, kié valójában, kié lesz majd és egyáltalán mi lesz vele,.
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
Diorella Queen 2023.11.29 18:33:52
@Lorrh: horror sztorikat mesélt hogy mennyire mocsok aljadék módon viselkednek a nők a válópereknél.

Miután megcsalták és átverték őket?
Mit csodálkozol?
Nekem amúgy szép válásom volt anno ,vagy húsz éve. Férjem nagyon nagyvonalú volt.
Mindent nekem adott.Gyerek ,lakás, más ugyan nem volt. Hja és fizette rendesen az igen nagyvonalú gyerektartást is amíg le nem diplomázott a gyerek.
                       „Nem kell bevenni, amikor a másik mártírkodni kezd, hogy ő annyira szereti, bármit megtenne, az egész életét vele tervezi, … csak még egy húszast elsejéig” – Amikor egy barátnő csak a pasi büszkeségében reménykedve bizakodhat a kölcsönök visszafizetésében, az valószínűleg már…..
                       „Nem tudom, mit tehetnék azért, hogy végre engem akarjon, és valóban lezárja a volt kapcsolatát. Az is zavar, hogy annyit kell elhinnem, amit ő mond, hogy mi volt és mi nem” – Az ígérgetések nyár eleje óta tartanak, így a lezárás elég régóta húzódik, és hogy Levélírónk ne…..
Ami az össze - vissza költözést illeti, ez az a helyzet, ami a sakkban a matt. De én nem látom meg a 128. lehetőséget, ami még is a megoldás lehetne, egy nehéz helyzetre. Mindenütt olvasni a mamahoteles fiatalokról, akik nem képesek kireppenni a családi fészekből. A hírekben épp a napokban olvasom,…..
Diorella Queen 2023.11.14 21:01:30
@Lorrh: Nekem kell tv. Az ősi idegenekre szoktam elaludni.
Diorella Queen 2023.11.16 18:28:53
@Lorrh: Én csak a természetfilmeket nézem meg a kincskeresőket és hasonló űrkutatás, univerzum műsorokat.
Diorella Queen 2023.11.16 18:29:48
@Lorrh: Egyedül a Jákob Zolit néztem a nagy Ő-vel , de csak azért, mert azóta sem értem,mi a szarnak van szüksége egy ilyen gazdag embernek arra, hogy fullra járassa magát?
                       „Sose veszekszem senkivel, mindig a kedvében akarok járni, és éreztetni vele, hogy örülök annak, hogy velem van” – Posztolónk nem látja a határokat az érzelmei kimutatásában, és egyszer csak azt veszi észre, hogy a pasik távolodni kezdenek tőle. Vajon tényleg benne van a…..
Diorella Queen 2023.11.15 18:08:23
                       Az összeköltözés után sok mindenre fény derülhet, akár olyan dologra is, ami nem a kapcsolatra vonatkozik, viszont befolyásolhatja azt. Posztolónk barátnője kijelentette, hogy nem bírja már sokáig azon a környéken, ahol laknak. Tűrni, vagy újra szembenézni egy költözés…..
Diorella Queen 2023.11.15 17:52:58
@Burgermeister: Szerintem meg hülyeségeket beszéltek mindannyian.
Szerintem a nőnek simán egy normálisabb környék az igénye, és ez nem azt jelenti, hogy túl igényes picsa lenne. Csak simán egy biztonságosabb környékre vágyik és nem olyan helyen szeretne lakni, ami Gázára hasonlít bombázás után. A csávó pedig ezek szerint a helyi folklór egyik alap embere lehet, ha ennyire jól érzi magát a csöves telepen.
                        Levélírónk arra keresi a magyarázatot, hogy miért történik környezetében mindig az, hogy ha megnősül egy haverja, azzal a lendülettel teljesen el is tűnik az életéből, és az addigi rendszeres találkozók nullára redukálódnak. Ő nem tervez nősülést, mert sosem tudta magát…..
Diorella Queen 2023.11.15 17:40:51
@Lorrh: Hova tűnt a wombat?
Diorella Queen 2023.11.15 17:43:10
@jajnemár: Mindent egy pillanatnyi élethelyzet tart össze ebben az életben.
Inkább az lenne a nagy kérdés, hogy kinek mi az élet?
Mi lenne az igazán nagybetűs élet?
Nem feltétlen a sok pénz megléte, az csak a lehetőséget adná.
Én pl kincskereső lennék mint Marty Lagina :DDD
Diorella Queen 2023.11.15 17:45:38
@Lorrh: Amúgy te nem nős vagy? Mint ha azt írtad volna. Akkor miért randizgatsz bárkivel is?
Filmajánló! Elképesztő színészi alakításokkal teletűzdelt, fordulatos, nehezen abbahagyható, koreai film. Mondtam hogy jönnek fel a koreaiak mint a talajvíz! Szuper jó színészeik vannak, simán verik a hollywoodi színésztársaikat. Nagyon jó és valósághű , azaz akár teljesen hihető történeteik…..
Kitűnő megfigyelő és emberismerő lévén, ( egész életemben az embereket figyeltem ) egy mondat után képes vagyok eldönteni, ki milyen ember. Kimondatlanul is tudom, hogy állok vele. Szimpatikus vagyok e az illetőnek ,vagy nem. Butább e nálam az illető, vagy sem. Dominánsabb vagyok e nála, vagy sem.…..
Diorella Queen 2023.10.12 20:54:54
Egyre többet és többet gondolok Ausztriára. Azon kapom magam, hogy kiadó ingatlanokat nézek és állásokat. Menekülnék valamerre. Küzdenék a túlélésért. Aztán azon agyalok, hogy kezdjek neki a német nyelv tanulásának? Nem kell perfekt, csak az alap nyelvtudás. Indulásnak az is elég lenne. De az óvodás…..
Diorella Queen 2023.08.12 06:09:13
@taga20: Nekem ez nagyon primitív, amikor itt öregasszonyoz egy valószínűleg ronda, dagadt,kopasz, puha pöcsű idióta.
Főleg úgy, hogy sosem látott.
Nem mondanád meg a koromat te szerencsétlen. Nagyon fiatalos vagyok és a kutyám, és minden egyéb, kurvára kondiban tart. Szóval húzzál innen az anyád picsájába inkább!
A fél seggemért megnyalnád a szád szélét te boilertestű, faszverő, fotelharcos!
Diorella Queen 2023.08.12 06:10:37
@Lorrh: Egyikünk sem boldog ember.
Valamiért mind itt vagyunk az online térben.
Diorella Queen 2023.08.20 07:12:34