Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hauver111

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Hauver111 2019.12.25 14:19:01
@Makaiviv:

Még folytatódik a Mocskos(oh bocsánat: Mónus) Csaba ámokfutása. Mutatom:
htt ps:/ /tiny url. co m/wu7kfxe
(Szóközöket vedd ki)

Ez az oka annak, hogy a buckás postásoknak folyton túlóráznia kell, de ne fussunk ennyire előre... ...és most egy kis történelem(köszönöm a panaszos kollégának, akinek valószínűleg helyettesíteni kell januártól a Rév soron, a Tebe soron és az Ádám jenő Sétányon(illetve az onnan nyíló utcákkal) egyaránt, mikor így is túl van terhelve):
Amikor a Mónus Csaba a postán dolgozott a Csépi úton és környékén, évekkel ezelőtt karácsony másnapján dobálta be a több napos értesítőket és a leveleket a postaládákba(ezt az információt Csizek Csaba Úrnak köszönhetjük, mert közzétette akkor). Jött egy új vezetés, aki Mónus úr 1 évvel ezelőtti távozása előtt kiszúrta, hogy mialatt reggel 6 órára érkezett be a drága postás Úriember, este 7 órakor ment haza 14 ajánlott levél birtokában, ezzel csinált túlórával kárt okozva több leszámolónak és még 3-4 kollégának. Ennek eredményeképpen a csoportvezető(M. Norbert, róla majd később) áthelyezte a Csépi úttól keletre található utcákba(Széna utca, Szalma utca, Sas utca, stb.). Ez akkora felháborodást okozott az Úrnak, hogy többször fegyelmi eljárást kellett indítani ellene, mert mialatt ott dolgozott, mocskolta a postát és rágalmazó üzeneteket kezdett el írni a posta vezetőségéről és hogy elhagyta a szolgálati helyét. Utána beadta az azonnali hatályú felmondását.

Most a jelenről:
Azóta az "úriember" folyamatosan mocskolja a postát. Ez azt eredményezte, hogy a postavezető elvárja pár kollégától, hogy tegyen feljelentést Mónus Csaba ellen, ami miatt igyekszik túlóráztatni bosszúból, mert persze nem teszik meg, a kollégák azért tartanak fel pár újabb kollégájukat különböző módokon, hogy a túlórát különböző okokból vállalni nem tudó kolléga kapkodjon kint és hibázzon, mert szeretnének röhögni az oldalon megjelenteken, a csoportvezetők meg segítenek nekik ebben. Tehát a HAHO(pontosabban TAHO) bucka kárt okoz rengeteg embernek.

Az egyik kolléga pont azért szeretne állítólag felmondani, mert ezen a hétfőn is egyedül kellett osztania, ezzel Sz. Jánosné és N. Zsuzsanna illetve Cs. Tünde igyekezett túlórát csinálni neki, hogy a TAHO buckában minél több poszt szülessen, Mónus Csaba és sleppje mocskolódjon, mert a kolléga családi problémák miatt nem tud túlórákat vállalni. Azt mondják erre, hogyha nincs gyereke, akkor kötelező túlóráznia, mert azt kitalálták, valójában a Mónus Csaba az oka, hogy legyen miről beszélni. M. Norbert meg be is osztja az ő rikácsolásukra osztani őt, hogy könnyebben menjen nekik ez a dolog, mialatt a TAHO bucka nem érdekli az adott kollégát.

A fékeveszett túlórákkal kárt is okoznak az illető családi életében is: gyakorlatilag kis híján elveszítette a családját, vele alig állnak szóba otthon a munkatársak által gyártott túlórák miatt, amiben az előbb említett csoportvezető is segédkezet nyújt, mert kétszer is beosztotta ugyanabban a hónapban. Mindezt csak és kizárólag azért, mert a buckába van beosztva.

Kérdések:
- Milyen postahivatal az, ahol a dolgozók döntik el, kinek kell túlóráznia és kinek nem, a gyerekek számára hivatkozva?
- A központ miért nem váltja le a vezetőséget, ha ekkora a baj, hogy másoknak a családi életében is bajt okoz?
- Miért befolyásolja egy blog működése egy munkahely belső életét?
Hauver111 2019.12.25 14:31:09
A hónap legelső osztásánál(ami 6 napig tartott ráadásul, mert szombaton is kellett dolgozni december első hetében) azt csinálta pár kolléga, hogy őt küldte ki egyedül osztani. Tudják jól, hogy náluk otthon az adott kollégának kell csinálni jó pár dolgot és elhúzzák direkt az osztást 3/4-ed nyolcig 6 órától, hogy kint az adott kolléga siessen minél jobban és "műsor" legyen a TAHO buckában.

Mikor fog megszűnni a TAHO bucka oldal? Miért nem tesz a felső vezetés semmit, mialatt nagyon sok a felesleges túlóra és ezzel másoknak kis híján a karácsonyi készülődését is veszélybe sodorják? Hol van a felső vezetés, aki megakadályozza azt, hogy ne a Csányi Tünde vagy Szinger Jánosné, esetleg Nagy Zsuzsanna ossza be az embereket, hanem pl. egy csoportvezető? mikor szűnik már meg ez az egész TAHO bucka őrület és lesz normális foglalkoztatás a postán? Mi az, hogyha nincs valakinek gyereke, akkor kötelező este hét óráig kint lenni, mialatt ő nem tud, mert a postán kívül más elfoglaltságai is vannak? Vagy már az ne legyen, csak a TAHO bucka, ha valaki a postán dolgozik? Meddig kell sötétben dolgoznia az embereknek ezen őrület miatt?

Ha már a lejáratásnál tartunk(amire a kedves Nagy Zsuzsanna is annyira kényes):
A "nőszemély" szerint ki fog a postára jönni dolgozni, hogyha azt látja mindenki, hogy a postás sötétben kézbesít? Mindenkinek van egyéni elfoglaltsága, szerinte ezt így ki fogja elvállalni, ha 1 elmondja 10-nek, 10 elmondja 100-nak, 100 elmondja ezernek és máris veszítettek 1000 munkavállalót? Hm? Vagy teljesen mindegy, hogy a másiknak mije megy rá erre az egészre, csak nekünk legyen jó, mindenki más le van izélve(csak akkor a feleslegesen túlórába kényszerítést(ezzel együtt a sötétben postázást) nem értem, amire van több ezer felháborodott ügyfél)? Ja értem. Vagyis nem értem, de mind1.