Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dengitzik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő összegeket, a közoktatáshoz képest HÁROMSZOR ANNYIT fordíthat tanulóira a közpénzmilliárdokból felépült Debreceni Nemzetközi Iskola, miközben költségvetését még 5 (!) évig kipótolja a Debreceni Önkormányzat – természetesen a mi pénzünkből. A Papp László gyermekét is oktató intézmény…..
Dengitzik 2019.12.13 13:44:00
@Pipas: Persze-persze. Nyilvánvalóan hazudsz arról, hogy egyetemen tanítottál, az előző hozzászólásod elárulta. Az ember pedig nem gép, hogy 3 helyről teremtse elő a megélhetését napi 12-14 óra munkával. Ez a szélsőségesen vadkapitalista SZDSZ szemlélete. És a narancsbandáé...
Dengitzik 2019.12.13 13:48:31
@Pipas: Az "oktató" egy összefoglaló elnevezés. Az általános iskolai tanító, a középiskolai tanár és az egyetemi adjunktus is oktató. Minden tanító oktató, de nem minden oktató tanító.

oktató (melléknév)
1. Tanító vagy képző (személy), aki egy másik személy képességét, tudását növeli egy szakterületen vagy tevékenységben.

Amúgy jellemző, hogy nem a lényegen, hanem marginális dolgokon lovagolsz.
Dengitzik 2019.12.13 14:22:10
@Pipas: "Nem megy be szerdán"
Látszik, hogy közöd nincs az egyetemi világhoz. Az egyetemi oktató nem úgy dolgozik, mintha gyári munkáról lenne szó. Nem 6-tól 14-ig robotol heti 5 nap. Általában valóban csak 3 nap járnak be. A többi napon könyveket, publikációkat, előadásokat kell írni, szerkeszteni. Ezért "szabadnapok". Általános iskolában pedig főiskolai diplomával már oktathatsz.