Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovatsL

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beváltotta fenyegetését a Kőbányai Önkormányzat. Miután a Hős utca 15-ben élő magántulajdonosok nem fogadták el az önkormányzat által az ingatlanjaikért ajánlott, kétségbeejtően alacsony összegeket, az önkormányzat – ahelyett, hogy konstruktív megoldásokkal állt volna elő (például határozatlan idejű…..
A c-peptidről írt cikk egészen vad indulatokat gerjesztett, bár volt már pár hasonló a blog történetében (kaptam én rendszeresen a vegánoktól, homeopátia-hívektől meg a Hamer-féle csapattól is), de szerintem ilyen elemi szintű, ordítva epét hányós történetre nem volt példa...
KovatsL 2019.12.11 03:46:03
@sellőlány: Figyi melatonin meg függőágy nem ugyanaz a kategória mint totál csaló terméke

Érted? C-S-A-L-Ó. Ennek minek kiadni pénzt? Gáz.
KovatsL 2019.12.11 03:55:01
@sellőlány: de igen sajnos reklámozod a csaló termékét lol. Azzal h melatoninnal meg amazonon rendelt okoscuccal helyezed egy szintre. Ne haragudj de édesmindegy mivel próbálod magyarázni meg elkenni, itt bizony erről van szó. Csaló termékéről ködösítesz. Slussz.
KovatsL 2019.12.11 04:06:43
@sellőlány: "A világ aktuális helyzetét nem tudjuk igazán indoknak felfogni. Igazából már simán tart ott a tudomány, hogy legyen erre valami megoldása. Csak hogy ez valami oknál fogva megmarad a Mariott es hasonló hotelekben tartott óriási tudományos konferenciákon. :-S"

Omfg
Paranoia rlz
Azthiszem nem írok neked többet lol

Csak annyit még h légyszi legalább ne mondd h objektív tájékoztatást adnál itt. Méghogy te és az objektivitás lol