Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bottomod

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Star Wars analógia   Kultúralis kurvulásunk számomra legékesebb példája, kedvenc filmes történetem, a Star Wars saga tokkal vonóval. A három trilógia, három jól elkülöníthető időszakban készült, úgy mint hetvenes, kétezres majd a kétezer tízes évek. Az ős trilógia (Új remény, A Birodalom…..
Az emberek tehát nem tanulnak, nem tájékozódnak különösebben a hétköznapi médiából. A nyomtatott sajtó kihalt, a maradéka némi életmód magazin, politikai vergődés és főleg bulvár ami épp oly trash mint a már fent említett akármi.   Az emberek lusták, de nem azért mert a kanapén punnyadnak, hanem…..
bottom_blog Óda a Negrához 2019.12.14 21:10:47
Szent hely ez, amolyan téli menedéke az ember megfáradt lelkének. Csodás templom, ahol az ember békére lel. LoL. ...szóval a Barba Negra legalább egy jó ideje már az a hely ahol varázslatosan be tudok bulikázni. Alapvetően ugye a rock, hard rock, heavy metal előadók jönnek be, persze sok minden…..
Kinek és miért a kurvaanyját 1. Fejezet 2.rész   ...És megint térjünk vissza a szerzőhöz. Imádok élni és imádom a feszesseggű csajokat. Rohadt menő cucc egy bármilyen kabrió. Imádom a rockandrollt mint zene és mint életstílus, aminek gyakorlatilag része a részeg csajok melléről kokozás, szóval…..
bottom_blog A szar ami ömlik ránk 2019.12.09 18:16:08
Kinek és miért a kurvaanyját Első fejezet A szar, ami ömlik ránk   Soha nem írtam hosszabban pár sornál, így a gondolataim is csaponganak és nem feltétlenül a legjobb sorrendben állítom össze az elméleteimet. Nos, a szar, ami ömlink ránk az maga a média. Gyerekként sosem értettem, mit jelent a…..
Egy insta poszt utáni kommentek és üzenetek végett szeretnék megfogalmazni pár gondolatot. Szögezzük le az elején, nem mentegetőzés, csupán helyre rakok ezt azt, hátha segít. Szóval az alapkoncepció az volt, hogy ha vékony vagy és ezért kockás a hasad az nem ér. Mármint nem ér rá flexelni. Úgy…..
bottom_blog Előszó pt.1 2019.12.06 18:13:37
Kinek és miért? ( Nem figyelek a helyesírásra, telefonba pötyögött jegyzeteket fogsz olvasni) Mindig is koravénnek és zárkózottnak éreztem magam. Kortársaim előtt jártam, évekkel korábban átéltem olyan eseményeket, belső folyamatokat melyek sokkal később történtek meg a barátaimmal. Az emberek…..
bottom_blog Előszó pt2 2019.12.06 18:13:14
Valamiféle belső késztetést érzek, hogy hol podcast, hol videó, írás, mém formájában valamiféle kultúrmissziót folytassak. Ez a mentalitás hozzám tartozik. Elfogadom, hogy vannak akik ezt feltűnési viszketegségnek, lájkvadászatnak gondolják, ezzel szemben azt gondolom hogy a kreatív és valamiféle…..
bottom_blog Very first 2019.12.02 18:33:50
Szóval asszem talán esetleg a kurva szánalmas tumblr, a mostanra reklámokból álló insta, a nyugger face helyett ide költöztetem tudásom legjavát. Azt lehet hogy kurvára el fogom felejteni de hátha nem...