Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmera05

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas hullámokat vet a brit médiában az úgynevezett "Megxit", vagyis Meghan és Harry részleges távozása a királyi családból. Ebben a pillanatban (hajnali 1 óra körül) a legnagyobb brit napilapok címlapján az szerepel, hogy a királynőt és egész családját sokkolta a velük nem egyeztetett szerda…..
kmera05 2020.01.11 16:53:12
@nofret: Nem vitattam az indokaikat, tőlem egyébként is azt csinálnak, amit akarnak, és abszolút érthető, ha olyan életet akarnak, amilyet a korosztályuk. Itt a megoldás módja volt nagyon szerencsétlen..
Az aranyásásról annyit, most olvasom máshol, hogy mekkora lóvét szakíthatnak még, és fognak is nyilván - vagy láttál már olyat, hogy valaki megelégszik a sok pénzzel, mikor lehet neki még több csak azért, mert a mi szemszögünkből nézve nekünk ez most elég lenne.. Én azt gondolom, Meghan már megtapasztalta a jó életet, és bizonyára megvan benne a további ambíció, úgyhogy ez biztos hogy nagyot nyomott a serpenyőn, amikor a lécelés mellett döntöttek, hiszen ha nem lesz annyi megkötés, és tovább tudják pörgetni a marketinget, akkor nagyon is sok aranyat húznak még magukhoz.