Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neducza Judit

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vivae Mentálisan a 4 fal között 2020.06.06 06:00:00
  Kétségkívül enyhült a helyzet, de továbbra is a bizonytalanság uralkodik. Érzem, ez nem az a pillanat, ahol az influenza szezonális. Emlékszem, 15 évvel ezelőtt, a 40 fős osztályokban 4-10 tanuló ült. Összevontunk osztályokat, hogy tudjunk tanítani. Sajnos, most nem ez van! Ezt a néhány hónapig…..
  Teljesen elszigetelődtem ebben a két hétben. Odáig jutottam, hogy már csak írásban kommunikálok, amit nagyon nem szeretek. Bosszantott, elkeserített. Nem a Z generáció tagja vagyok. Amikor megszülettem, csak 1-2 telefon volt településenként. Mindenkivel közvetlenül társalogtam, hiszen, nem volt…..
  „A legnagyobb baj a kétségbeeséssel az, hogy önbeteljesítő.” Norman Cousins Teljesen egyet értek ezzel a kijelentéssel. Te is észrevetted, vannak olyan napok, amikor egy negatív érzést, egy még rosszabb helyzet követ, ami talán még mélyebbre visz. Egyre szomorúbbá, egyre zaklatottabbá válsz.…..
  Igen, a kép engem ábrázol. Itt már közelebb voltam az 50-hez, mint a 40-hez. (Ebben a cikkben nem véletlenül fogom többször is említeni a koromat). Egy edzőtábori záró vacsorán veszek részt, ahol még mit sem sejtve, boldogan lapátoltam magamba a finom desszertet. Mindenki bátran étkezik, hiszen…..
    A legutóbbi cikkemet azzal fejeztem be, „annyi a világ amennyit bele töltesz”. (dreher)  Amikor életemben először szembesültem ezzel a kijelentéssel, megállt bennem az ütő. Hogyan? Én határozom meg, mi van körülöttem? Ekkor múltam én is 40. Iskolába jártam, feladataim voltak. Szüleim…..
  Sokkal könnyebb a cél elérése, ha nem vagy egyedül. Ösztönzőleg hathat egy barát, egy személyi edző. Erről egy előző cikkemben írtam már.  De mi van, ha egyedül maradsz? Megharagszol a partneredre, az edződre, mert cserbenhagyott? A célod feladása is megkörnyékezett? Én is voltam hasonló…..
    Napjainkban ez a kérdés már-már forradalmi. Miről nem hallottál még? Hiszen már mindent kipróbáltál! Adj nekem 6 percet, és megmutatom, hogyan alakítsd napjaidat, hogy nyáron ne szomorkodj a napernyő alatt! Iskolás éveimben, minden reggel ugyanabban az időben keltünk. Reggel 6:30. Öltözködés,…..
  Te mit gondolsz?  Mi az, amiben igazán segít Téged a sport? Tapasztalatom az: amit legelőször érzékelsz, miután rendszeresen sportolsz, hogy fokozódik a koncentrációd, vagyis megtanít a mozgás összpontosítani. Kialakul a sok gyakorlás közben az izomtudatod. - Én ezt így hívom!- Ha tudod a…..
    Ki ne szeretne hosszú, vékony combot, lapos, kockás hasat, feszes, gömbölyű feneket, mosolygós arcot! No, de hogyan?  Változtassak életmódot? A kérdések kihívást jelentőek. Biztosan felmerült már Benned is a gondolat: „Jó lenne megváltozni!” Igen, de változtatni nem egyszerű.  Van, akinek…..
Vivae Felelősség 2020.01.26 06:00:00
  Év eleje van, előtte a karácsony, ahol családok ünnepelték a szeretetet, az együttlétet. Van, aki otthon, van, aki, akik a családi ebédnél, vacsoránál elevenítette fel az év eseményeit, történeteit. Sokan elgondolkoztak, hogy mi történt az elmúlt 1 év alatt. Döntéseik vannak, voltak, amik…..
Vivae Legyél saját magad edzője! 2020.01.22 06:00:00
Azt mondod trendi, én azt mondom, edzünk, változzunk együtt! Legyél Te, saját magad edzője! Mit jelent mindez? Segítek a fitnesz gépek világában eligazodni, lesz aerobik óra, gyakorlatok végzése eszközök segítségével (trx, gumikötél, kézi súlyzók, step pad), és a sajáttestsúlyos gyakorlatok…..