Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seek

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Seek 2012.11.27 09:14:46
@busoka: Szóval úgy írom most a mondatot, hogy országosan ismert zenekarok közül kiemelkedik még mindig. Remélem így már megfelel a lelkednek :)

Szoktam én hallgatni a Friss Rádiót na ott van egy műsor a Magyar Tarka, ami teli van ismert és "ismeretlen" magyar zenekarokkal. Van persze ami oda vissza veri a Csapdát meg úgy minden más zenekart az országban. Szóval nem kell sajnálni :)

"Budapesti Szexipari Vállalat" meg szerintem az a felhasználó aki múltkor az új Stones számnál fika háborút indított.
Egy már 1992-ben megírt Ámokfutók-dallam adja Lady Gaga Paparazzi című slágerének alapját. Maga a képen is látható Kozso mondta el ezt a döbbenetes hírt a Hír24 portálnak nyilatkozva. A producer ezt a hasonlóságot észre sem vette volna, de mivel hűséges, szerető…..
Tudjátok vicces dolog amikor az ember neki készül egy ZSfilmnek és várja, hogy bizonyos pontokon a térdét csapkodja a röhögéstől, ehhez képes meglepődik. Sőt! A film tetszeni is fog neki. Ez történt velem is , amikor megnéztem a Halálfutam második részét. Ami ugye előzmény,…..
Ma este 21:15-kor a film + csatornán és itt a Zskategórián. Várok mindenkit sok szeretettel!A Nagy zűr Kis Kínában megy előtte, na ha erre emlékeztem volna akkor ezt közvetítem, de most már így jártattok. :) Mindenesetre poén , ahogy a koleszterin problémás mandarin szétpukizza…..
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
Seek 2009.11.29 23:36:47
Seek 2009.11.30 00:05:26
A török-örmény határ közelében egy földrengés lehetővé tette, hogy a közeli vulkán kőzeteit megvizsgálja egy kis csapat paleontológus tanáruk vezetésével. Az amerikai hadsereg egyik egysége a közelben titkos küldetést teljesít, az erdőben lázadók bújkálnak. Mindhárom…..
Seek 2009.09.20 00:13:35
@Winston007: Igen:). Az önfeláldozó fekete tipikus zs filmes dolog.