Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csák Norisz kettévágott egy fotont.

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit szólnál hozzá, ha sötétedés után az íróasztalodnál kortyolgatott kávédból arra néznél fel, hogy egy vadidegen áll a nappalid közepén? Mit lehet ilyenkor tenni vagy mondani? És vajon mit keres ott? Igaz történettel készültünk!..
Tehát megjelent a kerékpársáv a Nagykörúton meg az Üllőin, és természetesen előjöttek azok a büszke autósok, akik szerint ez az egész hülyeség, ezek az utak nem alkalmasak a biciklizésre, meg általában az egész város nem alkalmas rá, de aki biciklizni akar, menjen a járdára, vagy a mellékutcákba, de…..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2020.06.04 19:27:31
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2020.05.31 13:26:27
@Belzebubo:Termeszetesen egyszerre. Szoval nagyon hatekony ha az ember igazan mely tartos komoly kapcsolatot keres.
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2020.03.22 23:56:58
@morph on deer: "Szerinted ha orbán most egyszemélyi teljhatalmat kap, azaz a parlament teljes kizárásával hozhat döntéseket, és kormányozhat mindenféle kontroll nélkül, akkor ezt mikor fogja a saját jószántából abbahagyni?"

10 éve mindenki azt várja, hogy Orbán végre igazi diktátor legyen. és likvidálja a libsiket.
Vajon a volt miniszterelnök ezekben a napokban beszélgetett-e Karácsony Gergellyel? Vajon a Demokratikus Koalíció elnöke fenyegette, ijesztgette, kényszerítette, megszorongatta, presszionálta, rábírta, revolverezte, sakkban tartotta, sarokba szorította-e a budapesti főpolgármestert? Tegnap két…..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2020.03.01 02:55:21
@Manna5: Ja erdekes velemeny. A gyerek folleg azon akadt ki, hogy a Gyurcsany a kommunista diktaturaban osszelopott milliardjaibol, most az internetet akarja "felvasarolni" es a fiatalokat probalja meg hulyiteni a lopott vagyonbol. Gyurcsanynak a vagyon bevallas alapjan 1.1 milliarddal csokkent a keszpenzallomanya 1 ev alatt. Es mint kiderult, oszesen 1.1 milliard forintot koltott el internetes reklamra. 1.1 milliard forintert reklamozza a degeneralt fassz videoit, oldalait. Neki ugye nem szamit a penz ugy gondolta megveszi maganak az internet nyilvanosagat.
A kommunista diktaturabol a szemkiloveteseken at a titkosszolgalati kapcsolatai segitsegevel szerzett penzekkel probalja a demokratikus internetet uralni.
Akinek négylábú tag is bővíti a családját, azt jól tudja, hogy a szilveszter este bizony különösen sok veszélyt rejt rájuk nézve. Most olyan tippeket hoztam, amiket ha betartasz gond nélkül fogjátok átvészelni az évnek ezt az időszakát...
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2020.01.14 19:11:34
@csodalámpa: Petardakkal ellehetne zavarni az ilyen tamado kutyakat, csak hat hiszteriaznak miatta. Bezzeg a kutya tamadasok miatt nincs hiszteria.
A haszon a pénztárcáé lett volna, a veszteség az adófizetőké...
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.12.24 21:44:16
@Harry Hole: A kepek egy allashirdetes miatt keszultek. Greczy, Soros egyik civil szervezetehez jelentkezett, es ez kellett, hogy lassak mennyire szuper liberalis. Nem jott ossze, igy kerult a dk-hoz.
A szédületes pávatáncnak van egy káros mellékhatása. Amikor ugyanis, valaki túlságosan beleéli magát mások átverésébe, olyan siralmas bizalmi indexet produkál néhány év alatt, amire már nem lehet építeni semmilyen politikát. A Fidesz megítélését ma már külföldön és belföldön egyaránt az a tudat…..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.12.18 01:19:35
@bordat: Ja mert az arabokkal osszefogo ellenzeknek nem a hatalom a fontos. Es csak azert akarjak magyarorszagot eroszakkal iszlamizalni, mert akkor milyen jo lesz a magyaroknak.
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..
Így néz ki Magyarország fővárosának egyik központja és legszebb része, az Andrássy út 2019. november 7-én délben. Az embereket nem engedik az utcára, mert az autokratáknak kell a város. (via)..
Ne feledjük, mialatt beindul a Fidesz propaganda-gépezete, hogy a Borkai-videó nem manipulált, hanem a valóságról szól. A valóság került napfényre sok olyan választó számára, aki korábban a valóságtól elzárva élt. Nem a Borkai-videó gyengítette a Fideszt, hanem az idáig úgy-ahogy elfojtott,…..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.10.15 00:10:10
@Brix: "Gergő vagyontalan, te nagyon buta! "
Nem az szamit, hanem az, hogy egy rakas kulfoldon kikepzett Magyargyulolo, pszihopata elmebeteg tamogatasaval jutott a poziciohoz. A mogotte allo gatlastalan rablok minimum 1000 milliardos nagysagrendu karokat fognak Budapestnek okozni. Meg a kockakovet is ellopjak egy even belul, az biztos.
Az lesz karigeri legnagyobb eredmenye Budapesten, ha nem elve assak el, a "tamogatoi".
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.10.15 03:19:12
@élhetetlen: Karigeri es tarsai, mostmar leplepzetlenul az orszag megsemmisitesere torekednek. A celjuk NYILVANVALO, felakarjak szamolni az orszagot, eltorolni a hatarokat, eluldozni a lakosagot, eroszakkal iszlamizalni az orszagot. Az hogy magyargyulolok, az tulsagosan enyhe kifejezes. A romanok azok magyargyulolok, de karigeriek BETEGES gyuloletere mar szavak sincsennek. Eleg megnezni a karigeri mogott allo emberek arcat a beszede alatt. Mindegyikrol az eszeveszett, onelegult, vak gyulolet sugarzott.
Nem áldozza be Győrt Budapestért. ..
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.10.13 20:18:40
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.10.13 20:20:26
Csák Norisz kettévágott egy fotont. 2019.10.13 21:01:50