Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagand

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentősen csökkent az újépítésű lakások ára a kormányzati vészhelyzet kihirdetése után: az első negyedévhez képest áprilisban 12 százalékos árvesztéssel számolhattak a budapesti eladók, míg vidéken ennek pont az ellenkezője történt. Az áprilisi adatokkal lezárt összegzésből egyértelműen látszik,…..
A budai villák és a balatoni nyaralók eddig válságállónak bizonyultak, csakhogy a piaci szereplők szerint az igazi visszaesés még hátravan az építőiparban. A lakáspiacon az ügyfelek 20 százaléka elhalasztotta az adásvételt, májusban összesen 40 százalékkal esett vissza az ingatlan-értékesítések…..
Az építőipari cégek számának növekedése 2020-ban sem állt meg, annak ellenére, hogy 2019 végén az építőipari termelés növekedése alacsonyabb fokozatba kapcsolt - közölte az Opten céginformációs szolgálat. Idén januárban az építőipari cégek száma kiemelkedő mértékben növekedett, adataik szerint 475…..
Az ország első okosplázája, az Etele Plaza fejlesztését az első lépésektől átszövi a digitalizáció. Már a tervezés és kivitelezés során alkalmazott koordinációs szoftver is új szintre emelte a megvalósításhoz szükséges 3D-modellek, tervek és információk hatékony megosztását. Az időt, pénzt és…..
Új világ jön a lakáspiacon: a leggazdagabbak kiváltsága lesz az új lakás    Az egy évvel korábbi 100 milliárd helyett 2019 utolsó negyedévében már csak 50 milliárd forint volt a fejlesztők által elindított lakóprojektek összértéke. Ennek kapcsán a legnagyobb fejlesztőket kérdeztük meg, hogy a 27…..
Az európai gazdasági környezet változásai vegyes hatással lesznek az ingatlanpiacra: csökkenő aktivitás várható a feldolgozóiparban, de kitart a szolgáltató szektor növekedése. Maradhatnak az alacsony kamatok, ami támogatja a gazdasági növekedést. A befektetési ingatlanpiac 2020-ban megismételheti…..
2018-ban 1,596 millió forintos négyzetméterárral a Dorottya utca vette át az első helyet a 2017-ben 1,346 millió forinttal listavezető Hunyad lejtőtől - áll az ingatlan.com elemzésében, amely a hivatalos és a saját adatok alapján mutatja be a legdrágább és legolcsóbb lakásokat és az aktuális…..
Az ingatlanpiacon nagy a verseny a reálisan árazott, esetleg áron alul kínált lakásokért, házakért. Ilyenkor általában az a befutó, aki gyorsabb. De mit tehetünk azért, hogy jobb helyzetbe kerüljünk ebben a millió forintokat érő versenyben? Adunk néhány tippet. Ha ingatlant szeretnénk vásárolni,…..
Eddig csaknem 1500 kérelem érkezett a falusi családi otthonteremtési kedvezményre (csok), mintegy 8 milliárd forint értékben – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Gyopáros Alpár elmondta: az augusztus végi adatok szerint a program…..
Budapesten a kiadó lakások átlagos bérleti díja idén októberben 160 ezer forint volt az Ingatlan.com szerint. Ez azt jelenti, hogy tavaly október óta 7 százalékkal nőttek az albérletárak. Október pedig azért lehet érdekesebb, mert az egyetemisták döntő többsége eddigre már megoldotta lakhatását ott,…..
Jó hír az ingatlan vásárlás előtt állóknak: A ház árak 4,2%-al emelkedtek az EU-ban Az Eurostat adatai alapján az ingatlan árak mind az euróövezetben, mind pedig az Európai Unióban (EU) 4,2%-al emelkedtek 2019 második negyedévében.  Az Eurostat publikációja bemutatja részletesen az ingatlan árak…..
Csökkent a kereslet, miközben nőtt a kínálat a budapesti lakáspiacon június és szeptember között, ami jó hír azoknak, akik most tervezik a vásárlást, hiszen ez az együttállás általában az áremelkedés lassulását, esetleg némi árkorrekciót szokott eredményezni. Ráadásul a lakáshitelek kamatai is…..
Magyarországon emelkedtek a legnagyobb ütemben az ingatlanárak az elmúlt évben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Igaz, az előző negyedév árszintjéhez képest némi csökkenés tapasztalható - jegyzi meg kommentjében az OTP Ingatlanpont. Az Eurostat hétfőn megjelent adatai szerint 2019 második…..
Jelentős mértékben drágultak a lakóingatlanok az euróövezetben és az Európai Unió egészében is a második negyedévben - írja az MTI az Eurostat adatai nyomán. Magyarország a rekorder. Az Európai Unió egészében és az euróövezetben egyaránt 4,2 százalékkal nőttek a lakóingatlanárak éves…..
A lakopark-kereso.blog.hu a lakópark-kereső.hu portál ingatlan híreket felvonultató blogja. De, mi is az a lakópark-kereső.hu? Ha még nem tudja melyik lakóparkba költözzön, ha új építésű lakásokat keres Budapesten, vagy ha eladó új építésű lakást keres vidéken.... nézze meg a lakópark-kereső.hu-t.…..