Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorba124

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fent a rendszer lényege. A HVG most hozza a csúnya (reméljük, nem fabrikált*) bizonyítékot a bajai potentátok, Zsigó Róbert és Kovács Csaba által szervezett és üzemeltetett választási csalásra, közben megtudtuk a mumbai emberünktől (attól, aki még sohasem hazudott), hogy 5 év…..
Viccelhetnénk, hogy ahhoz kell igazán a tehetség, hogy valaki 2 és fél percig úgy beszéljen, hogy közben ne mondjon semmi. De ez az eset azért ennél szomorúbb és kijózanítóbb. Papp Lászlónak, Debrecen polgármesterének 148 másodperces újévi köszöntőjében egyetlen konkrét, kézzelfogható gondolat nem…..
Öveket bekapcsolni, durva menet lesz: összefoglaljuk a debreceni Intermodális Központ (későbbi nevén: Főpályaudvar) meg nem épülésének történetét úgy, hogy Kósán és Papp Lászlón kívül a debreceni emberek is megértsék. Azok, akik nem a mutyik, a háttéralkuk és a városfejlesztési szerencsétlenkedések…..
zorba124 2019.12.26 18:52:39
@: Nem kéne ennyit finomkodni, tiltsák be az egész ellenzéket a csába! Mert a mostani gazdasági, egészségügyi, oktatásügyi bajokért, kétségtelenül ők a felelősek. Meg a Gyurcsány. a Soros, a migráncsok. hajléktalanok, tanárok, az egyetemisták, a középiskolások, az általános iskolások, az óvodások, a szüleik, a nyugdíjasok, a betegek, a kórházban dolgozók, a nők akik nem szültek, és mindenki más, csak a Fidesz nem, meg a gyevi bíró!