Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeLoup

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
LeLoup 2010.01.25 12:05:30
Szia Dia!

Akkor gondolom ezt is te írtad, ugye?

www.ettermek.net/cikkek/a_jo_vendeg_nem_fogdossa_a_pincerno_feneket.html

Ha nem, akkor valaki elég erősen rádplagizálódott. Ha igen, akkor pontosan hány helyre gyűjtöd a cikkeidet? ;-)
A Flaming Lips is csatlakozik a pöcs- és puncimutogató klipet készítő zenekarok köréhez. A zenekar a Watching The Planets című dalára készített videót, amiben van meztelenül kerékpározás és meztelenül szaladgálás is, a végén pedig még Wayne Coyne énekes is megmutatja mije…..
Számomra teljesen felfoghatatlan, ami történik. Engem úgy tanítottak, sőt, nem is tanítottak, egyszerűen belenőttem abba, azt láttam, tapasztaltam, hogy ha felszállunk a buszra, akkor - köszönünk a sofőrnek - kérünk jegyet, majd kifizetjük azt - ha van hely, leülünk; ha nincs,…..
2007. december 31-én bezárták az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet. Hogy pontosan miért, mai napig nem tudjuk. A minisztérium indoka nagyon vékony: "az OPNI épülete nem alkalmas a betegellátásra, gazdaságosan nem lehet működtetni. Ebben az épületben…..
TájKép Szolnokon is futnak 2008.08.11 14:24:00
Képvadászat VI. Az a gyanúm, hogy Ekkerjozzal lassan onlány vadásztársaságot alapíthatunk, hiszen az Anyaföld gazdája újabb vadat cserkelt a TájKép számára. A blogolás szempontjából számomra ugyan beindult az uborkaszezon, ellenben Ekkerjoz megint képekkel reagált egy…..