Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborx8

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi posztban kiveséztem hogyan lehet hőszigetelt, járható padlást csinálni betongerendás födémen, most elérkezett az idő a fafödémes változatnak is. Rengeteg régi ház van az országban, ahol a födémet fagerendák biztositják. (a posztban szereplő dolgok újabb fafödémre is érvényesek) Itt a…..
Tiborx8 2020.03.22 10:35:09
@KömKel: el kellene felehjteni ezt a "parazaro" megnevezest. Parazaro az a nylonzsak. Itt csak parafekezot szabad hasznalni, ami lassitja a para athaladasat - igy hagy idot az elparolgasra a legresben. A helyes sorrend - a para keletkezese felol: parafekezo folia>>szigeteles>>geotextil vagy mas olyan folia amely a nedvesseget csak egy iranyba engedi at>>legres. Udv.
A felső-sziléziai nosztalgiavillamoson látott elektronikus jegykezelő készülék kapcsán kérdeztétek, hogy hogyan is működik az, úgyhogy most erről írok egy kicsit - szigorúan felhasználói oldalról, mert nem ismerem a rendszerek technikai hátterét. Nincs könnyű dolga a jegygyűjtőknek az utóbbi…..
Egyre többször hallható az építtetőktől új építésnél vagy felújításnál az a kívánság, hogy azért telepítenének hőszivattyú + napelem rendszert, mert szeretnék “lenullázni” a hőszivattyú alacsony áramfogyasztását. Előzőnél sokkal gyakrabban merül fel az, hogy fűtsünk árammal - tudva azt, hogy még…..