Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fembi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
Fembi 2019.10.07 15:10:13
@The Good Boy: Szia! Ha olvastad a cikk elejét az én előző levelem miatt írta azt hogy ő nem az isten háta mögött lakik. Ugyanis ugyanez a problémám nekem is csak a UPC-vel de én egy igen kieső helyen küzdök velük. Igen mondhatnánk az isten háta mögött. Szóval ne vedd zokon és nem a világ közepe Dunakeszi ;)
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Fembi 2019.10.07 14:18:33
@Terézágyú: Szia! Nem attól Bio valami hogy nincs út arra és nincsenek alapvető szolgáltatások! Tudtam hogy hová költözöm és azt is milyen szolgáltatások vannak arra felé :)
Fembi 2019.10.07 14:28:45
@Terézágyú: Szia! Először is javítanám nem DIGI hanem UPC. Másodsorban köszönöm a tájékoztatást de bizony itt senki más nincsen csak UPC. Ők akartak mindenáron hálózatot kiépíteni a telepen és meg is tették évekkel ezelőtt. Tehát ki van építve a hálózat. Laktam itt már anno egy keveset csak egy másik házikóban. Minden kis házikóba csak és kizárólag UPC szolgáltatásra van lehetőség. A harmadik pedig hogy nem kötnek veled semmiféle szerződést ha nem szerepelsz a címlistájukban és látatlanba behazudnak valamit. Ki sem küldenek senkit! Majd ők tudják! De köszönöm az infót :)
Fembi 2019.10.07 14:36:22
@user friendly: Itt az igazság sajnos... köszönöm :)