Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissMothMyth

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 3-án a Budapest Arénéban lép fel a Ghost, amire akár ingyen is bejuthatnak a Lángoló olvasói, ha ide kattintanak, és helyesen kitöltik a kérdőívet. A játéknál ígértük, hogy lesz még egy interjún Tobias Forgéval, azaz Cardinal Copiával, aki gyakorlatilag egymaga a Ghost, még akkor is, ha…..
December 3-án, azaz jövő hét kedden nagyszabású koncertet ad a Ghost a Budapest Arénában, ahol a Tribulation és az All Them Witches lesz a vendége a svéd, okkultoskodó pop-rock-zenekarnak. Hamarosan egy interjút is olvashattok a zenekar főnökével, Tobias Forgéval, vagyis Papa Emeritusszal vagyis…..
MissMothMyth 2019.11.27 21:17:56
@dankógábor:

Szia!
Balfek voltam, a kerdes jo.

Marmint, a jo valaszban futott eredeti neven es Marykent is egy rovid ideig egyszerre es ez okozott kisebb zavart bennem :D

Szoval, nincs gaz a kerdessel.
(ellenben, emiatt rosszul valaszoltam :D)
Sorry.
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
MissMothMyth 2019.10.04 22:06:32
MissMothMyth 2019.10.04 22:20:42
@Zb74:
igen.

tc-ek a hot mess kategoria

helgaek sotlanok ( igaz, egy nadai aniko szeru karrier opcioja ott van) , tibi befasult.

erikek meg hozzak a jofiu, a vakitomosolyu herceg megszeliditi a hirtelenharagu, de szexi sarkanylanyt cukisagfaktort. + bulvartema lehetosege. ill erik hasznalhato jovoben a kepernyon.

emiatt gondolom.
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
MissMothMyth 2019.10.02 21:46:39
@Chuck Νorris:
az a szekunder szegyen, amit epp atelek, hogy ezt nezem.....

nem vagyok egy prud csaj, de ezt rohadt kellemetlen volt nezni
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
MissMothMyth 2019.09.29 22:34:40
@Chuck Νorris:
hivhatsz nyugodtan :D
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
MissMothMyth 2019.09.25 23:15:42
@megvagyhadnagy:
Szerintem Luna olyasmi lehet bent, mint egy gyengusz szerepjatekos csorportnak a gyengenel hajszallal ugyesebb kalandmeselo.

Nem azt mondom, hogy 100%, hogy kapja kintrol a scriptet, de tobb megnyilvanulasa (arckifejezes, tulontuli diplomatikussag, mindenki tunderkeresztanyuja szerep) eleg beszedes.
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
MissMothMyth 2019.09.23 22:12:47
@indy0311:
Erikkel es UjfiuDanival kozosen zuhanyzik- marmint, o pancsol es flortol a fiukkal, akik a zuhifuggony masik oldalan csipkelodnek, elvezkednek, leskelodnek.

ujfiu bedugta a kezet (a fuggony masik oldalara) es megmosdatta.
(utana torcsi alatt masztizott kb a fiu)

Es ez ugy kezdodott, h helga latszolag random teraszos beszelgetesbe dobta be, h furdeni akar..
MissMothMyth 2019.09.23 22:18:38
@MeadowSoprano:
mondjuk elgondolkodtam, hogy a tegnapi Erikes sztori ( ami a kiszavazas megtudasa elott volt) ill. a mai alapjan lehet, hogy van itt valami, amit mi nem latunk.....
Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy…..
MissMothMyth 2019.09.23 11:33:52
@Regina Falange: EKG

Zsolt gazda nem veletlenul van egyedul.
Hosszu tavon ez a flegmasag irritalo.
Total ugy jott le, hogy hitegette, kvazi kiprobalta a voros goth csajt, kis csok, tipitapi...aztan megsem jo, menjen haza.

bleh
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
MissMothMyth 2019.09.22 21:03:41
@Grapy:
En sem ertem.

Par adassal ezelott mondta valamelyik lany (talan Nia), hogy a jatek felenel vannak.
MissMothMyth 2019.09.23 11:23:26
@innovation: az a baj, hogy hiaba lenne eszesebb jatekos, vagy be sem kerul vagy nem is jelentkezik...

Bocs az altalanositasert, de bizonyos intelligencia-hanyados folott nem biztos, hogy vonzo ez a musor, igy kevesebb az okos jelentkezo.

Raadasul, a kezdettol a csinilanyok, izomfiuk jatekanak hirdettek- hiaba vagyok okos is, szingli is, es vinne ra a kalandvagy, hogy jelentkezzek (teoretikusan csak) ha egyszer 70 kilo vagyok a 160 centimhez, tehat nem utnem meg a mercet..:D
Egy VV-be siman bekerulhet nem insta-kompatibilis kulseju, de eszes es karakteres jatekos, de ide...

Nem azt mondom, hogy aki jo testu, az csak ostoba lehet, de a jo testu, bevallalos, okos csoportok eleg szuk keresztmetszetet adnak.

Szerencsetlen Szilvit is, aki magas, szexi es mutatott nemi ertelmet, hogy szet szedtek a kisse kamposabb orra miatt. O lett bent a rondalany, holott semmi gond nincs vele igazabol.

Szoval, nehez jo jatekost talalni.
Nem is nagyon sikerult az RTLnek.