Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cliftony77

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy  jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”. Az idézet Kósa Lajostól származik. A Fidelitas tisztújító kongresszusán mondta, zsidózta fiatalok előtt a hétvégén. Kósa Lajosnak nincs helye a közéletben. Mert zéró…..
cliftony77 2019.12.07 19:29:20
@Hungryhorse: Te tudod, hogy a zsidók kire szavaztak? Vagy Kósa úr tudja? Esetleg azt is, hogy ki zsidó a választópolgárok közül? Csak hogy így "nevükön nevezte" őket. Ha bármelyik kérdésemre igen a válasz, akkor wgyfelől igaza van, hogy nevükön nevezte őket, ugyanakkor kurva nagy baj van, mert akkor ugrott a választás tisztasága. Ha viszont nem tudja, hogy ki kire szavazott, akkor kéretik megmondani, hogy mi alapján választ ki egy bizonyos kisebbséget, hogy így megvádolja őket.
1989 utolsó napjaiban - miközben a közép- és kelet-európai országok a rendszerváltással (Románia pedig egy diktátor láb alól eltételével) vannak elfoglalva - az Egyesült Államok egy rövid hadművelet keretében rendet tesz Közép-Amerika egyik legfontosabb államában.  A Panama-csatorna a nyugati…..
1896. Húszezren nézték, ahogyan két mozdonyt ütköztettek össze a szervezők az Ohio állambeli Buckeye Parkban, Lancaster városában. A belépő mai áron kb. 25 dollár volt, a szervezők meggazdagodtak az esemény után..
cliftony77 2018.07.30 13:08:09
@¿Qué tapas hay?: VL-100-asunk nekünk is volt, még a 90-es évek legelején is működött, aztán már nem volt olyan TV adás, amit fogni lehetett volna rajta (valamelyik rádió adását viszont befogta, csak ugye ott nincs kép).
Subba Melyiket választanád? 2012.10.17 17:08:53
..
Azt hiszitek, most viccelek, vagy nagyzolok, de nem: lassan három éve van iPhone-om, rengeteg alkalmazást töltöttem le rá és nem sajnáltam a pénzt sem, amikor úgy tűnt, megéri, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a Microsoft ingyenes alkalmazásától fogom lefosni a bokám. A…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
cliftony77 2011.02.07 00:55:21
@manchester:
"Mondjuk ezek azért nem olyan vészes árak, így is 30k-val olcsóbb a többihez képest."

De ha leszámítjuk az áfát és a vámot, amit nem fizetnek meg, akkor máris má a kép, így már keresnek is az ügyön.

Ismétlem: A 13-14 óra között leadott és visszaigazolt rendelések kapsán létrejött a szerződés, teljesíteniük kell.
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Subba Heti egy belefér! 2010.09.08 11:31:28
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..