Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HasznosMano

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello,A Vye S18-at talán nem kell bemutatni, de ha mégis akkor csak röviden annyit , hogy 7" képátlójú kis "notebook"-ról van szó, 80GB hátértárral és irodai szoftverek futtatására alkalmas processzorral. Pontos Mhz Ghz háboróba nem mennék beel mert szerintem nem ez…..
HasznosMano 2010.09.29 13:47:03
@Urusey:
Szia, ez sajnos nem annyira egyszerű. Ugye alapból vagy egy usb-s optikai drivera van szükséged ami azért nem mindenkinél van a fiókban, vagy egy usb pendrive-ot kell megcsinálnod ugy mintha CD lenne és erről telepíted fel a XP-t.
Ide rakok egy linket én ez alapján csináltam meg azt az USB-t amiről fel tudtam telepíteni.
www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html

Az USB-s cd rommal én szivtam nem akarta felismerni, de ha van egy ilyened akkor elvileg azzal könnyebb.
Remélem tudtam segíteni.
Hello mindenkinek,Régóta foglalkoztatott , hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy egy ssh-val be engedett felhasználót, hogyan tudunk oly módon bezárni a saját kis világába, hogy az alaprendszert ne veszélyeztesse, de szabadon tudjon dolgozni.Sokáig keresgéltem az interneten, és a chroot…..
Hasznos dolgok VirtualBox 2009.07.28 09:02:17
Hello,  mivel a Vmware valamiért az új firefox alatt, nem nagyon tudott működni, gondoltam kipróbálom a másik Virtuális eszközt a Virtualbox-ot. Ennek több változata is van én a Sun xVM VirtualBox-ot használom, ez bevált. Az Ubuntuban be van építve a Virtualbox-OSE is.Xp…..
HasznosMano 2010.05.07 04:10:40
@klacus: Köszi
Nekünk a nyomukban kell járnunk. De előtte nem árt egy kis kiképzés a hétvégén. Mindneki gyűjtse össze a számbavehető embereit, és beszélje át a következő két hét forgatókönyvét.Ami nélkülözhetetlen:-egy központi ember, aki szervezi, hogy mikor, ki hova megy, és számon…..
Hasznos dolgok Nokia E63 benchmark 2009.12.12 21:55:00
Hello,Nemrég láttam egy videót , amelyben az omnia HD-t hasonlították össze a nokia egyik zászlóshajójával. Ebben a videóban a nokia nincs mit tagadni elvérzett (250 pontot kapott).Gondoltam egyet és lefutattam a tesztet az én kis maradi Nokia E63-as készülékemen.Van benne egy…..
Hello,Aki VmWare server 2-t használ és esetleg Ubuntu 9.04-es rendszere van az lehet hogy találkozott az alábbi problémával. Amikor el akarjuk indítani a vmware-t mondjuk firefox alól, megnyitja az új ablakot a console-nak, de hibaüzenetnek kiirja, .....(16 v 32 v64) no response from the…..
Végül, de nem utolsósorban álljon itt Gyökeres Vilmos alkotása, a Space Pixels, ezzel teljes a pályaművek sora. A játék érdekes példája annak, hogy valaki gonoszságra használja a mesterségét: nyilvánvaló, hogy Vilmos ért a flashjátékkészítéshez, van érzéke a…..
Mint ígértem, a héten kiposztolom a KMK játékpályázatára beküldött pályaműveket. Folytassuk a sort Matzi művével, a Savage Shapes című ügyességi játékkal. Hősünk egy kör, négyzet vagy háromszög attól függően, hogy a pályákon megtalálható alakváltó állomásokon…..
A telefon szinte a semmiből tünt elő. Mostanában terveztem telefonom cseréjét mivel egy Motorola L6-os telefon teljesített nálam szolgálatot és már egy kicsit viseltes volt.Nézegettem az internetet és egyszercsak rábukkantam a Nokia 6650-re. Először nem tudtam mi ez de a…..
Az egyik legpatinásabb flashjátékszéria kapott új folytatást a Shift 4-gyel. Az első és a második rész még logikai játék volt, a harmadikkal azonban kicsit a kalandjátékok felé mozdult el a sorozat, és ez a törekvés a negyedik részen is tetten érhető. Továbbra is fekete-fehér…..
Miért is Kezdeném azzal, hogy eddig is kacsintgattam a linux felé mert valahogy biztonságosabbnak és emelett szabadabbnak éreztem mint a Windows megoldását. Hozzátenném egyben, hogy először persze biztonsági okokból amire később rátérek, a windows is fenn volt a gépemen. Erre…..
Üdvözlök mindenkit, Tegnap alkalmam nyilt kipróbálni a Nokia 6650d beépített GPS-t és a Nokia maps alkalmazást.Nokia maps:A gyártóü oldalán szinte az összes fontos információ megtalálható, alapvetően azt érdemes tudni, hogy a térképeket a Navteq szállítja, és…..
Hello,Tekintettel arra, hogy én egy nokia 6650d (T-Mobile) telefont használok jelenleg ezért ebben lehetnek eltérések az ugymond szűz S60 3rd edition között. Több hasznos programot illetve képességet beépítettek ebeb a verzióba, nem véletlen talán az sem, hogy a Nokia átállt teljes…..