Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keywest

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Keywest 2019.09.10 14:19:19
@Thats What She Said!: a természetesség is lehet szép, és az is, ha egy nő úgy változtat a külsején, hogy az szép. Manapság mindenkinek szinte van egy kis hajfestés, egy kis szemöldökszedés, stb. Egy autós magazinban azt írták, hogy ha szebb felnit teszel a kocsid alá, ha felteszel egy kis matricát, az is tuning. 2019-ben még mindig ekkora baj egy kis tuning?
Keywest 2019.09.10 14:45:02
@Zacskóstej: pont ezt írtam a 12:13-asban, hogy Conan diló lett volna benntartani azt, aki mindenképpen otthagyja. Mivel One Direction elhappolta Helgát, így ha meg akarta tartani a sebzett nemesi vad büszkeségét, nem választhatta Károlát, mert az kb. annyi, mintha függőlegesen felköpne és aláállna.
Keywest 2019.09.10 15:53:39
@megvagyhadnagy: nem tudom, mondhatom-e, hogy mindenkinek ízlés dolga tipizálni. Amikor kamasz lettem, akkor (haj/szem) a szőke/kék volt a minden /Pamela Anderson/, aztán fekete/fekete /Nicole Scherzinger/, majd bármilyen/bármilyen /barátnők/ és végül a párom 10 éve vörös/szürkéskék. A Khalesi is jól nézett ki a fehér-platina hajjal és sötét szemmel-szemöldökkel.
A Szilvinél és Niánál mindenképpen szebb. De szerintem üti a Zsófi-Kitti párost is. Nem sok mindenki maradt... :)