Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..
Köteles leszel munkavállalókat előállítani az államnak. Vagy finanszírozni őket...
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.09.06 17:21:48
@csüngőhasú norvégbáró: "aki 3000 milliárdot lopott el a magyaroktól, "

Furcsa fogalmaid vannak a lopasrol, mert ha rendorseg a bankrablotol visszaveszi az elrabolt penzt az nem lopas. Az mszp 3000 milliardot lopott el a koltsegvetesbol es kamatoztatta a sajat a bankszamaljan. Orbanek az ellopott penzt vettek vissza, es hasznaltak fel az orszag erdekeben.
De sikerült? ..
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.09.03 04:26:33
@csüngőhasú norvégbáró: Persze itt minden szornyu minden borzalmas, aztan az emberek folyamatosan ujra es ujra Orbanra szavaznak. Nincs lazadas, nincs tuntetes, nincs mindent elsopro nepharag. Es tudod miert, mert ossz egeszeben minden kb 100-szor jobb, mint a szemkilovetok idejeben.
A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli…..
A budapesti József nádor tér letarolása szép példája annak, ami az Orbán rezsimben történik. Megérne egy alaposabb elemzést, hogy vajon miért a fák jelentik az egyik fő ellenséget. De ettől még regisztráljuk, mi történik. (Az emberek sem menekülhetnek meg, lásd egészségügy , oktatás.) Így nézett…..
Valamit nagyon el akartak leplezni. ..
A kormányoldalnak is lett Falus Ference, de még mindig nem késő lecserélni. ..
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.08.26 13:52:08
@Látens Inszinuáció: Igazad van, a SZEMKILÖVETÉS, TÖMEGBELÖVETÉS, ÁLLAMCSŐD az igazi sikertörténet. A liberálisok ezekre lehetnek büszkék. Bezzeg a szánalmas Orbán, már 10 éve nem képes az emberek közé lövetni, mert nem követi a liberális értékeket.
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.08.26 17:17:08
@harakiri: "valamint nem gyújtják fel a tv-t, nem gyújtanak fel autókat...etc. "

Az ellenzéknek csak az ország karácsonyfájának és a gyerekeknek szánt ajándékok felgyujtása jut eszébe.
MAGYARORSZÁG JÓL HASZNÁLJA FEL AZ UNIÓS PÉNZEKET. 2019.08.26 17:22:47
@csüngőhasú norvégbáró: "mindeközben migráncsot (menedékkérőt) alig fogadott be."

Miért is kellett volna az országra támado terroristákat befogadnunk ? Érdekes modon valamiért Akmed H. befogadasáért sem tolonganak az eddig nagyhanggal a terroristákat védő országok.