Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamos21

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Érdemes megbocsátani a hibákat, mert sosem lehet tudni, mit veszíthetünk el a harag miatt. A szappanoperák gegcsapatai mindig a dramaturgiai tetőponton sütik el az „Ikertestvér felbukkan”-petárdát… mi most érkeztünk ehhez az epizódhoz.   Az én sztorim elég…..
szamos21 2009.09.11 19:50:38
@vagány csaj:

és mit változtat az egészen a név?
vay az zavart,hogy megtévesztett és Balázsként mutatkozott be?
Nem tudom én nagyon higgadt ember vagyok,de ezen nem akadtam volna ki!meg nem árt lecsekkolni az ismeretlen ismerőst:)
Csütörtökön, majd szombaton is hotelszobájában felejtette belépőkártyáját a Ferrari beugrója, így alig tudott bejutni a belga pálya területére.A Forma-1-ben nagyon szigorúan veszik a beléptetést, egy mágneskártyával lehet bejutni, több ellenőrzőponton keresztül. Sőt,…..
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..