Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8cmYUMYUM

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem tudok csak létezni valaki mellett. Össze tudnánk költözni, simán megoldhatnánk, de neki az úgy nem megfelelő” - a barátnő szerint a pasija számára ez a kapcsolat csak egy társadalmi kellék, egy háttérben futó alkalmazás, így nem tud komolyabban tervezni vele.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
„Képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel” - A kapcsolat 3 év után érzelmi hullámvasútazásba ment át, és a csaj most ott tart, hogy nem tudja eldönteni, maradjon, vagy adjon még időt neki. Amikor minden rendben van, irigylésre méltó…..
8cmYUMYUM 2019.07.31 13:29:16
@PPK: Az a baj, rengetegen megeszik ezt a kamugyászt, ami egyenlő azzal, hogy kivették a segge alól a fix pénzt és biztos csillogást és reszket mi lesz a jövője :) Majd jön még 1 balek mint a Damu, aztán kezdődik előlről, hogy szerepeljen. Csicskagyász
8cmYUMYUM 2019.07.31 13:30:06
Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, aztán vess véget a barátaival való eljárkálásnak, végül a melója mellett is ragaszkodj hozzá, hogy minden szabadidejét veled töltse. És ez csak 1 tipp.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
Teljesen értelmetlen egymás múltjában vájkálni, mert a jelen kapcsolatra kevés hasznos infó szűrhető le belőle, hiszen az egy másik helyzet volt. Levélírónk múltjában nincs semmi takargatni való, mégsem szeret beszélni róla. Emiatt is lett elcsapva, mert a kishölgy azonnal levonta következtetéseit:…..