Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celesztina

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1. A növényi főzőkrémek kizárólag növényi alapanyagból készültek, és tejfehérjétől, laktóztól mentesek. Vigyázat! Néhány típus tejszármazékot tartalmaz, annak ellenére, hogy növényinek nevezik! 2. Használható főzéshez (sűrítés), sütéshez, díszítéshez. 3. Rizsből, pálmazsírból,…..
Mostanában szembesül sok fiatal szülő konkrétan azzal, hogy hamarosan megtörténik az első nagy változás; az első el-, leválás apró gyermekétől! Bizony torokszorító érzés tudni, hogy az alig pár éves csöppségünk nélkülünk tölti hamarosan napjait! Számtalan kérdés,…..
celesztina 2011.11.25 09:45:00
 A hmong nemcsak egy hordozó elnevezése hanem egy ázsiai népcsoporté is.Természetesen van kapcsolat a kettő között: a hmongok nagyszerű textílművesek: szépen hímzett ruháik messze földön híresek, az általuk megalkotott hordozó a hmong.Ázsiában két helyen is élnek…..
 Beibei A beibei a kevéssé ismert hordozók közé tartozik: még kevesebben ismerik, mint a podegit vagy az onbuhimot -ezek kezdenek viszonylag jobban elterjedni. Lényegében a beibei is podegi: a hordozó felépitése alapján mindenképpen, ugyanis a test (body) részhez…..
celesztina 1 2008.08.12 10:49:34
próbaoifwh rn  n kdb fsd..
Remélhetőleg senkinek nem feküdte még meg a gyomrát ez a téma, ha soknak érzitek, legközelebb fél-1 év múlva nézzetek be, akkor az autófinanszírozás lebilincselő titkairól fogok értekezni. Ha mégis a családi témák mellett maradnátok ("ez az élet, Babócsai néni",…..