Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsaB

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új évet a sorozatkedvelők kedvében járva indítja az RTL Klub, igaz, a most képernyőre kerülő tartalmak között megint van egy bukott széria, de legalább elhoznak három olyan sorozatot is, amit eddig torrentről nem nagyon lehetett szedegetni, vagy ha igen, akkor mondjuk törökül,…..
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
Szeptember 11. az amerikaiak egyik nagy nemzeti traumája, az RTL meg gondolt egyet és megkérdezte a nézőket is, hogy emlékeznek-e arra, mit csináltak 2001 szeptember 11-én, amikor a gépek elkezdtek hullani az égből. A lenti inzerttel azért nem stimmel minden, különösen úgy, hogy…..
CsaB 2011.09.12 11:25:32
@freddyD: de meglehet kérdezni ha azt valóban arról a napról teszik! Az RTL Klub viszonr mint fent a képen is látható azt kérdezte : Ön ... mit csinált 2011. Szeptember 11-én ?
Hát a válasz nem nem emlékszem rá mert hogy a fenébe emlékezzen az ember arra ami még meg sem történt ? :S
Nyakunkon az évadpremier, ezzel a lendülettel végre kaptunk egy normális trailert is a sittről kihajított Nancyről, a Koppenhágában hippiistenként magára találó Andyről, a férfimodellként dolgozó Silasról, a lassan férfiváé érő Shane-ről és Dougról, aki meg csak úgy van.…..
A porntweet.blog-os bejegyzésre reagálva szemléljük meg Kelemen Anna (művésznevén: Kelly Lenox) tetoválásait.Visszafogott kritikákat kérnék... ..
CsaB 2011.05.24 14:05:10
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
Nem is akárhogyan vesztettem el: rögtön egy kupás versenygépet kergethettem körbe a Hungaroringen. Amit korábban csak sejtettem, igaz: ferrarizni jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nemsokára indul Nancy kalandjainak hatodik évada, sajnos egy fasza karakter nélkül (Elizabeth Perkins távozott), de remélhetőleg viccesebben, mint ahogy az előző véget ért illetve zajlott, különös tekintettel az étteremben szoptatott sógorra és így tovább. Ja, és MLP még mindig…..