Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wormie

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen nagy port kavart a minap az a poszt, melyben arról beszélgettünk Bandirepublickal, mi lenne, ha hirtelen hazaköltözne félmillió magyar. Nos, Orsi egyike azoknak, akik hazaköltöztek (ő ráadásul 10 év külföld után), tapasztalata tehát nagyon érdekes. Szerinted mi történne, ha…..
Wormie 2019.08.14 14:10:54
@fhdgy: Nyilván nem lehet mindent az egyéni felelősségre tolni, de azért az se igaz, hogy "akormányafideszazorbánahibás".
Különböző fórumokon, tucatszám olvashatsz olyan kommenteket, hogy "annyiért nem éri meg elmenni dolgozni". És mindez olyanok szájából, izé... billentyűzetéből, akik évek óta munkanélküliek. És nem minimálbéres állást kínáltak nekik.
Igazából a sólet csak a kelet-európai zsidók klasszikus étele, legalábbis abban az értelemben ahogy mi ismerjük. Ez is, mint majd minden klasszikusan zsidó étel a vallásjogból ered. A szombatnapi egyik tiltott munkavégzés ugyanis a főzés illetve a tűzgyújtás, ezért Sábátkor csak olyan ételt tudunk…..
Wormie 2019.08.13 14:18:07
@ZON: ?????????? Az étel eredetének vitatása nálad antiszemitizmus?
Vagy esetleg ha valaki majd azt írja, hogy ő nem szereti a sóletet, az is antiszemita köpködés???
Kicsit túllőttél, nem gondolod? :-D
Wormie 2019.08.13 14:18:56
@ZON: B.sszus, ez mióta antiszemitizmus??????
Wormie 2019.08.13 14:21:18
@ZON: B.sszus, ez mióta antiszemitizmus??????

@FF: Ugyanilyen indokból kifolyólag a liftgomb megnyomása sem megengedett (nyilván a keményvonalasoknál), és az ilyen helyeken (szálloda, stb.) van "kóser lift" ami lefelé-felfelé minden emeleten megáll. :-)
Tehát Berlin. Az utazási információk és a látnivalók (fal és egyebek) után következzen egy kis gasztronómia.  Currywurst Berlin gasztronómiai jelképe igazán turistabarát cucc. Pontosabban a csóró keleti turisták barátja. Merthogy egy egyszerű olcsó utcakaját ehetsz potom pénzekért s közben…..