Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alainx

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Főigazgató Úr! Az Országos Mentőszolgálat a valaha méltán híres magyar mentésügy zászlóshajójaként sok ezer ember megélhetésének biztosításán túl sok millió ember túlélésének az utolsó esélyét is jelenti. Bajban, kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek…..
Méltatlan ez az egész sztori: van egy cég, amelyik jó minőségű, egységesre fényezett autókkal sorakozik fel a reptér előtt a szerződésnek megfelelően, de túlságosan magas áron, nem túl jó minőségben szállítja az utasokat Budapestre, ráadásul elszámolási vitába kerül…..
Budapesten a sör igencsak szubjektív dolog. Hozzáállás kérdése. A jó sör meg véleményes. Kinek ez ízlik kinek az. Ezért olyan sikeresek a német precizitást és objektív minőségi-mennyiségi szemléletet megidéző események – mint pl. a városszerte elszaporodó Oktoberfest…..
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
Egy autó porlad az utcán. Egy rom, menne már a kukába, minek foglalja itt a helyet. De múltja van neki, csak még nem tudjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Grand Slam művelet SB barátunk feldolgozásában Az amerikaiak még 1959-ben eldöntötték, hogy a legmerészebb kémrepülésüket hajtják végre a Grand Slam művelet során. A korábbi behatolások helyett, a Szovjetunió hosszában történő átrepülését határozták el. A mintegy…..
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..
Alainx 2010.02.02 14:55:12
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
Bankba járni rossz. Sorbanállás, űrlapok kitöltése, hülye ügyfélszolgálatos, hülye ügyfelek, miegymás. Ez a banknak is rossz, nem véletlen, hogy többségük interneten is lehetővé teszi a különféle ügyintézést. Mint ahogy az OTP is. Persze az internetes bankolásban ugyanúgy…..
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
  2009 első hónapjaiban a nyilvános politikai események zömét a radikáljobb hozta össze, s mint kiderült, a hiperaktív Morvai Krisztina kikukázása és végighurcolása az országon rendkívül ügyes lépés volt a Jobbik részéről. Aztán április táján, miután a mókás…..
Alainx 2010.01.04 10:00:47
@fakk blog.hu in di essz: bármire kattintasz ugyanez a helyzet azindexen, ennél már csak a saját blogjukat reklámozó kényszerkommentelők a szánalmasabbak.
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..
Szóval hívom moziba. Mozi jó. Film jó. Időpont majdnem jó, de szerinte jó lesz, de ha véletlenül nem lenne jó, akkor ír sms-t. A kép innen Hello, Most olvastam "http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/05/21/a_hetedik_nap_utan_a_szamat_toroltem" és rájöttem, hogy még én még…..