Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Dávid Péter

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltál már arra, amikor a Mi Vidékünk projekt egy cikkét olvastad, hogy de jó lenne itt megjelenni a helyi, jelen esetben veszprémi kötődésű vállalkozásoddal? Hogy abszolút passzolna a tematikába a céged üzenete, ami a megyéhez köthető? Ha igen, akkor most itt a lehetőség, hogy szinte pár…..
Andacs Botond az Indamedia Zrt. gazdasági igazgatója Fotó: Németh Sz. Péter Az Indamédia cégcsoport gazdasági csúcsvezetői posztot hozott létre. Ziegler Gábor felkérésére július 15-től Andacs Botond tölti be ezt a pozíciót, hogy javítsa a vállalat gazdálkodási folyamatait. “Botond feladata lesz…..
Az Index cikkeiben eddig is meg lehetett találni a minősített hirdetési zónákat jelölő Quality Placement logóját. A bekezdések közötti zóna, illetve a szövegtörzs melletti oldaldoboz után most már a cím fölötti rész is megfelel a Quality Placement elvárásainak. A részletes minőségbiztosítási…..
Van egy ügyes, okos, cuki kutyád? Akkor mutasd meg! Az állandó szeretet, amit kapsz tőle most egy telefont is érhet. Ehhez nem kell tenned semmit, csak részt venni a Dívány a Huawei Szuperkutya játékában.  via GIPHY   A feladat egyszerű: készíts olyan videót a kutyádról, amiben begyakorolt…..
Az Index, a Dívány a Totalcar és a Femina után már a magyar IMDb-nek is megfeleltethető, a legnagyobb online kulturális programajánlóként, illetve filmes adatbázisként működő magyar oldalra is kikerült a QP logója. Ha egy fesztiválos ajánlót,... esetleg a tévében futó műsorokról szóló…..
Hivatalosan is elindult A Nagy Költözés. Élesedett az első poszt, ami felvezeti a Flórián téren töltött éveink során szerzett gasztronómiai élményeket, vicces sztorikat és az irodában fellelhető furcsaságokat felsorakoztató írásokat. Amíg ezeket a tematikus cikkeket olvasod, addig mi nagyjából 1000…..
Az Index, a Dívány és a Totalcar után a Femina is megkapta a minősített hirdetési zónát jelölő Quality Placement logót. Ahol a kiadvány cikkeiben található hirdetések jobb felső sarkában megjelenik ez az ikon, ott biztos, hogy az adott reklám biztonságos tartalmi környezetben, továbbá magas…..
Készítettünk az Indamedia cégcsoporthoz tartozó lapokról egy-egy videót, így még jobban megismerheted, hogy miként készülnek nálunk az újságok, hogy milyen lelkesek a munkatársak, hogy milyen változatos tartalmakkal tudunk eljutni a legszélesebb…..
Hihetetlennek tűnhet, de igaz, elvégre 2019-et írunk, nem tegnap gurult le az első Ford T-modell a futószalagról, szóval az a felvetés, hogy autós cikkeket csak férfiak olvasnak, az egy az egyben fake news. Ezért is vagyunk olyan büszkék a női kiadványainkra, ahol megjelennek ilyen macsó témák is. A…..
Ez a szerdai nap is úgy indult, mint a többi, de június 12. mégis kicsit más volt, mint egy átlagos hétköznap. Az Index, a Dívány és a Totalcar cikkeit olvasva feltűnhetett, hogy egyes hirdetéseknél megjelent egy logó, amin az szerepelt, hogy Quality Placement.   Mi történt? Mi változott? Csak…..
 Az utóbbi időben beszámoltunk már arról, hogy milyen nagy számokat ért el az Index az EP-választáskor. Sőt! Összeszedtük, hogy a 2019-ben történt breakingek esetében mennyire megugrott a lap olvasottsága. A számok alátámasztották Tóth-Szenesi Attila szavait, hogy "Az index terepe az, amikor van…..
Tóth-Szenesi Attila, az Index.hu főszerkesztője az Index 20. születésnapja alkalmából készült videóban arról is beszélt, hogy az Index igazi terepe az, amikor történik valami, amikor van miről írni. Ez a múlt héten többszörösen is bebizonyosodott. Tovább.....
A június beköszöntével, a nyári szünet és a szabadságolások közeledtével a Femina is elkezdett hangolódni a szezonra. A hónap első vasárnapján közel 600 ezer ember olvasta az oldalt, amivel több mint 2 millió oldalletöltést ért el. Az adatok alapján azt láttuk, hogy június 2-án a destkopos…..