Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajszer

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Backdoor Saturn 2008.09.30 09:16:00
Anál (typo, de megtartjuk) lazább nincs, amikor a felügyelet nélküli mérges dolgozót hagyják kommunikálni kifelé a világba. 2008, Magyarország Mammut 2. Saturn. Köszi Puruttya!Kedves Vásárló! Kérjük a szervízben leadott készülékeken és a memóriakártyákon NE…..
Subba Perverz néni 2008.09.25 09:40:00
Ez a hét már úgyis ilyen, hát elővettük nektek Perverz Nénit. Útjára engedjük a Subba egyik legmocskosabb zugából, ahol eddig tároltuk. Perverz Néni gyerünk! ..
Médiageci! A szó szoros értelmében. Természetesen amennyiben 18 év alatt élsz akkor tilos megnézned. Pláne, hogy pontosan ezt csinálod fejben vagy amint lekoccol otthonról a család, és egyedül vagy a lakásban. Csak te, és a bemondónő.  ..
Abbahagyhatatlannak tűnik a hülye tánc sorozatunk, mai hősünk az ezévi Kecelfestről a múltkori buffalós arc, másik helyszínen, másik kameraállásból. Van itt minden klasszikus mozdulatból egy kicsi: szeletelés, egysima-egyfordított, pecázás, indiános, dobozolás...
Subba Iskolamocsok: Headbang 2008.08.18 06:57:00
Sajnálatos, hogy a hazai alfafesztivál ideje alatt a legjobb headbanges videót valami lengyel iskola padjai közül kell kikukáznunk. Garantáltan láttátok már páran, de mi gondolunk azokra is akiket ez elkerült. A fiatalember valószínűleg semmilyen kábító hatása alatt nem áll, csak…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Feszkó szezon van, ezért csak annyit ígérhetünk hogy megpróbáljuk tartani a heti egy videót a témában. De ezt akkor sem hagyhattuk ki, mennyire aranyosan járja a majomlány a táncot. Ezek a fesztiválok, nagyon adják az ívet. ..
Subba Bootleg Vuitton 2008.07.16 09:47:00
Csak hogy vigyük tovább a tegnapi zseniális vonalat, itt egy videó a fiatalok és a kábító kapcsolatáról. Ezen a felvételen egy úrhölgy próbálja megoldani az újraértelmezett Louis Vuitton táskája cipzárját. Óriási a feladat, és olyan rövid az…..
Subba Zabálj lógva 2008.07.10 09:34:00
Újabb teljesen értelmetlen dologgal bővült a Haszontalan Szolgáltatások tára. A Dinner in the Sky egy vacsorát kínál ötven méter magasban. A józan eszű paraszt - kedves olvasóink - természetesen ilyenkor arra gondol, hogy felviszik őt valamiben, ott eszegethet és közben…..
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..