Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Infinity Budapest

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollywood egyik kedvenc színész házaspárjának Los Angeles-i luxus otthona a pandémia idején, mikor a világ bezárkozott, viccesen a Kuku farm nevet kapta tulajdonosaitól, és még a kukorica termesztésbe is belekezdtek. Természetesen azért itt nagyon más kontextusban beszélhetünk farmról, főleg, hogy…..
A világ egyik leghíresebb, vagy inkább leghírhedtebb ingatlanát mindenki ismeri. 1971-ben a Playboy alapítója Hugh Hefner vásárolta meg 1,1M dollárért Louis D. Statham mérnöktől, feltalálótól és további 15 millió dollárt költött a felújításra, amibe mindent bele adott. A ház 1927-ben épült…..
Ma már természetes, hogy a technika legújabb vívmányai alapvető részei a mindennapjainknak. Sokan el sem tudjuk már képzelni az életünket nélkülük. Pár másodperc alatt információhoz juthatunk, a szerkezetek figyelik a testünk működését, jegyzetet, mozit, könyvtárat vihetünk magunkkal egy pár dekás…..
A Disney-csatorna egyik emblematikus figurájaként ismerte meg őt a világ, leginkább az Y-generáció tagjait varázsolta el. Ám neki hamar elege lett a helyes kislány szerepéből, és komolyabb színésznői karrierre vágyott. Ekkor jött az Eufória, s ez a tinisorozat szélesebb körben is ismertté tette a…..
Azon egy pillanatig sem csodálkozunk, hogy Harry herceg és felesége, Meghan hercegné otthona valóságos álomotthon. Ha az ember pompában nő fel, ez lesz számára természetes, alapvető igénye lesz a luxus – amit pont a megszokás miatt talán nem is tekint annak. Harry esetében ez egyértelműen így van,…..
Most, hogy a foci EB már véget is ért és hamarosan az olimpiai híreket olvashatjuk és szurkolhatunk kedvenceinknek, kanyarodjunk még kicsit vissza az EB-hez, ahonnan Cristiano Ronaldo és a portugál csapat ideje korán kénytelen volt búcsúzni. Megnéztük, hogy a világ egyik legjobb játékosa mégis hová…..
Alapvetően két szempont szerint választunk lakást: milyen az ingatlan (pontosabban: mekkora), és hol van. Az árát jellemzően ez utóbbi határozza meg, ezért van az, hogy egy kelet-magyarországi, 120 négyzetméteres családi ház kevesebbe kerül, mint egy budapesti, 50 négyzetméteres lakás. Tökéletesen…..
Vannak, akik eleve sosem szállnak le a Jóbarátok rajongó vonatáról, de amióta az HBO pár hete bemutatta a különkiadást, azóta rajongó és nem rajongó is látta már a 17 év utáni nagy találkozásra épülő különkiadást, ami igazán meghatóra sikerült. A szereplők őszinte öröme és a korábbi díszletekbe…..
Donald Trumpról sok minden juthat az ember eszébe. Ő az USA előző elnöke, mérhetetlenül gazdag, stílusa meglehetősen arrogáns – nem csoda, hogy senki nem volt iránta közömbös. Most azonban nem elnökként szerzett érdemei vagy kudarcai, és nem is a viselkedése miatt írunk róla. Érdeklődésünk…..