Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alessandrinho

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
alessandrinho 2022.10.21 20:41:29
@Leram7: Lassan ott tartunk, hogy bárki kezd, az rossz előjel. :D
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Juventus egyelőre nem leli formáját, ezért egyre gyűlnek a felhők Massimiliano Allegri feje fölött. A zebramezesek mesterének mentora, Giovanni Galeone nem sok jót jósol a szurkolóknak, s úgy véli, csodának kellene történnie ahhoz, hogy a csapat továbbjusson a Bajnokok Ligájában és az élmezőnyben…..
alessandrinho 2022.09.17 10:12:00
@Pilsnerurquell: Az, hogy a jelenlegi kp-sok messze vannak játékintellingenciában (ha ez egyáltalán kijelenthető), még nem jelenti azt, hogy Khedira egy professzor volt. A bl döntős Juventust meg hagyjuk, abban a keretben kb mindenki professzornak számított a mai kerethez képest, nem volt nehéz elvegyülnie. De úgy is megközeleíthetnénk, hogy játszott a döntőben, igen, kaptunk is egy 4-est. Hogy is volt az a 2. real gól? :) Vagy a 4., ahol szemmel verte az eseményeket, mert már lépni nem tudott?
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
A Juventus salernói vendégcsapatot fogadott a vasárnap esti bajnokin, ám az Öreg Hölgy már az első félidőben kétgólos hátrányba került, majd a folytatásban úgy tűnt, hogy a döntetlen is nehezen lesz elérhető. A mérkőzés végén viszont Arkadiusz Milik góljának az érvénytelenítéséig a hazai csapat…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
alessandrinho 2022.09.11 23:36:02
@Mtg007: A kapus a fejes pillanatában lefagyott és moccanni nem tudott a labdára. Mit zavarta őt, hogy Bonucci mozdult a ladba felé?? Ha Bonucci a labda és a kapus között állt volna és úgy zavarja meg a mozgásával, akkor megérteném, de ez így nem állja meg a helyét, hiába magyarázod az ellenkezőjét.
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
alessandrinho 2022.08.27 18:34:24
A tabella negyedik pozícióját már korábban bebiztosító Juventus szombat este a Fiorentina otthonába látogat, s ezzel a mérkőzéssel búcsúzik a 2021-2022-es szezontól. Massimiliano Allegri keretéből Mattia De Siciglio, Danilo, Arthur Melo, Denis Zakaria, Kaio Jorge és Federico Chiesa hiányoznak majd,…..
alessandrinho 2022.05.21 23:45:10
@Pogboom: Az, hogy nem passzolnak pontosan még egy dolog, nyílván nem arról van szó, hogy nem képesek rá, mert akkor nem jutottak volna el idáig. De jelezheti azt, hogy valami fejben nincs rendben, vagy, hogy a szar taktika miatt nem tudják pontosan, hogy mit kellene játszani és ilyenkor jönnek a hibák, Pirlonál is láttuk eleget. Szerintem mindkét esetben elvitathatatlan az edző szerepe.
A Juventusra már csupán két tét nélküli bajnoki mérkőzés vár a hamarosan lezáruló szezonban, ezek közül az elsőn a Lazio együttese látogat a negyedik helyet, és így a Bajnokok Ligája-indulást már bebiztosító zebramezesek otthonába. A huzamosabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok mellett ezúttal…..
alessandrinho 2022.05.16 22:41:08
@danimester1: Kérdezd az Allegri imádókat (még mindig vannak egy páran), ők biztos tudnak rá értelmes magyarázatot adni arra, hogy mi történt a 2. félidőben, immár kb huszadjára az idényben.
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
alessandrinho 2022.05.12 00:30:35
@Del Pybala: Persze, hogy Allegrizünk, miután újra és újra elköveti ugyanazokat az ordas hibákat.
Parázs mérkőzésen mentett pontot a Juventus a Bologna ellen, a mérkőzés után pedig Massimiliano Allegri is értékelt. „Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb négy között végezzünk apró lépéseket kell tegyünk, mindig egyszerre csak egyet. Szerencsére sikerült egy pontot szereznünk egy…..
A Juventus a szerdai Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt szombaton a Bologna együttesét fogadja otthonában, s ugyan a Juventus természetesen toronymagas esélyese a találkozónak, a tabella középső tartományában elhelyezkedő Bolognát hiba lenne jelenleg félvállról venni. Egyrészt a Juventust…..
alessandrinho 2022.04.16 22:25:34
@venember83: Vagyis rájött a szapora..? :)
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
alessandrinho 2022.04.03 23:05:39
@Thuglife!: Kinek mit jelent az előrelépés...
Egy biztos, be kellett volna rúgnunk a helyzeteket, legalább a nagyobbakból egyet-kettőt, ez nem a bírón múlott, hanem csakis rajtunk.
A mai nappal a végéhez ért egy korábban végeláthatatlannak tetsző történet, mivel a felek nem tudtak megállapodásra jutni egy új szerződés részleteit illetően, eldőlt, hogy Paulo Dybala nem újítja meg nyáron lejáró szerződését, s ingyen távozik a Juventustól. Az olasz sajtó már azt is tudni véli,…..
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a tegnapi edzésen volt egy kisebb szóváltás Paulo Dybala és Massimiliano Allegri között. A lap szerint az argentin támadó és Juan Cuadrado a mester irodájában beszélgetett az edzéstervről, s szombatra könnyebb edzésnapot kértek. A kérés a Salernitana…..
alessandrinho 2022.03.19 14:12:23
@Leram7: "nincs más játékosunk a posztjára"
De mi is az ő posztja?
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus hét közben a Villarreal csapatát fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, azonban előtte még a Sampdoria otthonába látogatva kell begyűjtenie mind a három bajnoki pontot. A számos hiányzó közül Massimiliano Allegri keretébe sérülése után visszatérhet Alex Sandro, míg Federico…..
alessandrinho 2022.03.12 22:56:27
@Del Pybala: Samp 16 lövés és mit értek el vele.
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
A Juventus folytatja küzdelmét az olasz bajnokság első négy helyének valamelyikéért, s a zebramezes csapat szombaton kora este az Empoli otthonába látogat a győzelemért és a három pontért. Massimiliano Allegri keretéből számos játékos hiányzik sérülés miatt, így Giorgio Chiellini, Federico Chiesa,…..
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Pep Guardiola szívesen erősítene keretén Paulo Dybala leigazolásával. Pep mindig nagyra értékelte La Joyát, s a mester szívesen tölti fel keretét rendkívül tehetséges futballistákkal, ami pedig Paulo Dybala sokoldalúságát és egyben poszt nélküli…..
alessandrinho 2022.01.27 16:52:08
@Attilio79: Ramsey és Rabiot..ők sem érnek fabatkát sem, de az egy másik kérdés. Azt nem vitatom, hogy De Ligt fizetése is irreálisan magas.
alessandrinho 2022.01.27 17:30:22
@Del Pybala: Ez a gond, hogy mindenki a pótlásától fél, holott nem is biztos, hogy pótolni kell őt. Még egy kis statisztika, 8 meccsből 7-et megnyertünk (bl meccsek is vannak benne, pl Chelsea elleni hazai győzelem), amíg ő a Jmedical csapatát erősítette. Tehát a csapat elvan nélküle is, a fiatalok beépítését kellene inkább erőltetni.
alessandrinho 2022.01.27 20:20:30
@Shyr Kahn: Én egy szóval nem mondtam, hogy Dybalának távoznia kellene, csak azt mondtam, hogy nélküle is ment a csapatnak és a távozása nem lenne akkora érvágás, mint azt sokan gondolják.
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
alessandrinho 2021.10.30 18:13:59
A Juventus zsinórban négy győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel megkezdte a felzárkózást a tabellán. A zebramezesekre azonban a bajnoki szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a címvédő Inter otthonába látogatva próbálják folytatni a győzelmi sorozatot. A…..