Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pussydestroyer69

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran lehet olvasni különböző feminista oldalakon, hogy milyen jó lenne, ha a világot nem 95%-ban férfiak, hanem többségében nők vezetnék. Pozitív indoknak szokták felhozni, hogy a nők emocionálisan sokkal érettebbek, szociálisan sokkal érzékenyebbek és hogy úgy általában véve jobban tudnak…..
Tegnap este óta azon töröm a fejem, mi legyen ezzel a cikkel. Ha maradt volna még olyan ismert vallás, amiről írni szeretnék, egyszerűen kicserélném a heteket és most azt mutatnám be, de sajnos már az összeset ellőttem. A judaizmus és az iszlám nem lesz porondon, mert azokról ebben az országban…..
pussydestroyer69 2019.04.18 13:36:39
@Clyde Sandy:
Ahogy Werner Karl Heisenberg, Nobel-díjas német fizikus mondta: The first sip from the cup of natural science makes one an atheist, but at the bottom of the cup, God awaits. :)

Isten mindenhol ott van, nem egy istenség vagy több hanem a minden a mindenben, a végtelen intelligens fény, szeretet, vagy valami :) tudom hogy racionális gondolkodással nem tudjuk ezeket felfogni de a szívünkkel igen, csak arra nem nagyon hallgatunk :)

Létezik a szerelem? IGEN! Pedig nem mérhető egy tudományos eszközzel se de még is azt mondjuk létezik, hisz érezzük és van! <3

Go emberiség Go - ne beszéljünk okosan, mutassuk a mindennapiban hogy kell "jó" embernek lenni és legyünk példaképek ez által embertársunknak vissza adjuk a hitet az emberiségben :)