Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babaszafari Móni

143 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy kis lélek úgy dönt, hogy minket választ anyukájának, az egy leírhatatlan érzés, de ezzel együtt ezer kérdés is felüti fejét bennünk. Mi vár rám a várandósság alatt? Milyen lesz a szülés? Milyen lesz a kisbabám? Elég jó anya leszek?   Ezek teljesen természetes és helyénvaló kérdések,…..
Erről a sokakat érdeklő témáról Setler-Rózsa Barbara, az Rbfoto.hu kismama fotósa fog mesélni nektek. Reméljük cikkünk eloszlatja a kételyeket, és boldogan indultok a kismama fotózásra! "Anyukaként tudom, hogy milyen részt venni egy kismama fotózáson, majd a kezemben tartani a csodás emlékeket. A…..
A babaszoba megtervezése nem könnyű feladat a szülőknek. Több szempont alapján kell vagy lehet kiválasztani a megfelelő bútorokat és kiegészítőket. Vajon milyen kérdések merülnek fel bennünk a tervezéskor? ..
Sok csecsemő átmegy a hasfájós időszakon, ennek tünete, hogy sokat sír, görcsösen összehúzza, majd megfeszíti magát. Látszik rajta, hogy szenved és fájdalmai vannak, és a szülő sokszor tehetetlen, mert szeretne segíteni, de a legtöbbször semmi praktika nem használ. Sajnos ezt én is átéltem anno a…..
A gyártók egyrészről megkönnyítik, másrészről pedig igencsak megnehezítik nemcsak a vásárlók, de a szakkereskedések dolgát is azzal, hogy megteremtették az átjárhatóságot az egyes márkák között a babakocsik és autóshordozók terén. Egészen pontosan arra gondolok, hogy most már lehetőség van különböző…..
Egy kisbaba táplálása sokszor bonyolult logisztikát kíván. Amíg anya otthon van a picivel, és szoptat, addig viszonylag egyszerű a képlet (legalábbis ezt gondoljuk). Igen ám, de nagyon sok esetben a helyzet megkívánja, hogy le kell fejni az anyatejet, ennek sok oka lehet, pl. az édesanyának van…..
A biztonsági gyerekülés vásárlása sokszor keménydió a szülőknek, mert könnyű elveszni a kínálatban. De az is előfordulhat, hogy rossz döntést hozunk meg azért, mert az információink falsak a témában. Jelen cikkemben igyekszem eloszlatni az autósülésekkel kapcsolatos leggyakoribb tévhiteket. Lássuk,…..
Ha egy igazán nívós, prémiumkategóriás márkát keresel, mely designban és használhatóságban is elsőosztályú, akkor a Prince Lionheart termékeit nyugodt szívvel ajánlom neked...
Eltelt egy újabb év!  Amikor 2019 áprilisában elindítottam a Babaszafari blogját, az volt a célom, hogy minden szülőnek és leendő szülőnek naprakész információkat adjak át minél több babás-mamás témában. Igyekeztem sok témát érinteni, szakértőket megszólaltatni különböző témákban. Bemutattam…..
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha meglepnélek téged egy évvégi játékkal, ezzel is megköszönve neked, hogy velem tartottál az idei évben is. ..
  Ezúttal a kedvenc márkámtól, vagyis az Infantinotól hoztam el a 2021-es év TOP 10-es listáját.  Amit a márkáról tudni kell Az Infantino márkánál a gyermekek fejlesztésével foglalkozó szakértők úgy tervezik díjnyertes játékaikat, hogy azok folyamatosan erősítsék a baba különböző képességeit,…..
A korábbi cikkeimben bemutattam a 2021-es év TOP 10 Nuvita termékeit, valamint a kedvenceimet a Munchkintól. Ezúttal pedig a számomra legkedvesebb játékokat hoztam el neked a Lorellitől...
Egy korábbi blogcikkben bemutattam a 2021-es év TOP 10 Nuvita termékeit. Azonban nem szeretnék itt megállni, hiszen annyi csodás márka és termék van még a Babaszafari kínálatában, ami akár szuper ajándékötlet is lehet a piciknek...
Ha meg szeretnél ajándékozni egy kismamát vagy kisbabás anyukát, de fogalmad sincs, minek örülne, akkor jó helyen jársz! Ebben a bejegyzésben ugyanis szeretném neked bemutatni a Nuvita márkát, és a 10 legnépszerűbb termékét a Babaszafari kínálatából, melynek egy újdonsült anyuka biztosan örülni fog...
Te is töröd a fejed minden évben, hogy milyen egyedi, sablonmentes adventi naptárat készíts a gyereknek?..
Én valahogy sosem voltam a híve annak, hogy a babaszoba harsány színű, gazdagon mintázott bútorokkal, kiegészítőkkel és babakelengyével legyen tele...
Ha újszülött babakocsit keresel születendő gyermekednek, akkor ezt a cikket mindenképp olvasd el! Szeretném neked bemutatni a Baby Design Husky multifunkciós babakocsi legújabb modelljét...
Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy a gyermek fogainak megfelelő fejlődése és egészségének megőrzése összetett kérdés. Hiszen a fogazat állapota több mindentől függhet. A táplálkozástól, a vitaminok és ásványianyagok bevitelének mennyiségétől, a genetikától. Azonban ─ mindezektől…..
Kis hazánkban is egyre többen ünnepeljük meg a halloween napját, mely minden évben október 31-re esik. De vajon tudjuk egyáltalán, hogy honnan származik ez a szokás, és mit ünnepelünk ilyenkor?..
A baba hozzátáplálásával kapcsolatosan időről időre változnak az ajánlások és a trendek. Mikor vezessük be a glutént az étrendbe? Mikor adjunk először tejterméket a picinek? Mely összetevőket milyen korban ismertessük meg a babával? A pépes bébiételt vagy a falatkás etetést (BLW) részesítsük…..
A szem működésének kialakulása már az anyaméhben elkezdődik. Az egészséges szem fejlődését sok minden befolyásolhatja, ezzel a témával a Gyermekünk, a szemünk fénye című cikkem 1. részében részletesen foglalkoztam...
Szerző: Szabó Melinda, a Panoráma Poliklinika gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológusa Szakmai tapasztalatomat családsegítő szolgálatnál, pedagógiai szakszolgálatokban és magánrendelésben szereztem. Munkám során abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy a fejlődés és az élet során adódó…..
A társasjátékok története nagyon régre, kb. időszámításunk előtt 3000 évre nyúlik vissza. Az első táblásjátékokkal már az akkori Egyiptomban is játszottak. Azonban igazán a II. világháború után élte első virágkorát, amikor főleg a nyugati országokban, elsősorban Németországban egyre többféle…..
Igazán trendi, minden igényt kielégítő, modern multifunkciós babakocsira vágysz? Akkor nyugodt szívvel ajánlom neked a Jané (ejtsd: háné) termékeit...